Naturbruksförvaltningen, Naturbruksgymnasiet Sötåsen

Med visionen \"Vi utvecklar kompetens i världsklass för en hållbar framtid och det goda livet\" driver Naturbruksförvaltningen utbildning inom ungdomsgymnasiet, särskolan, vuxenutbildningen och yrkeshögskolan. Skolorna Svenljunga, Sötåsen, Uddetorp och Biologiska Yrkeshögskolan (BYS) fungerar som kompetenscentra för de gröna näringarnas tillväxt och utveckling. Tillsammans med näringsliv och forskare driver förvaltningen energiprojekt och försöksverksamhet i framkant på skolorna. Naturbruksförvaltningen är en del av Västra Götalandsregionen.

Beskrivning Naturbruksförvaltningens skolor och kompetenscentraverksamhet samordnas och leds från naturbrukskansliet i Skövde. Skolorna är geografiskt spridda i regionen. Förvaltningen genomgår just nu stora förändringar för att inom ramarna utveckla pedagogik och lärande, locka fler elever/studerande och för att ännu bättre möta de gröna näringarnas behov av stöd för sin tillväxt och utveckling. I nära samverkan mellan de olika verksamheterna och mot högt ställda mål ska du som administrativ koordinator vara ett kvalificerat stöd till verksamheten.

Arbetsuppgifter: Som administrativ koordinator/handläggare ska du vara ett administrativt stöd för verksamheten och skolan med varierande arbetsuppgifter. Detta innebär främst administration och myndighetsutövning inom skolområdet med avancerad elevadministration. I tjänsten ingår även ansvar för arkivering och diarieföring. Tjänsten innebär en hel del IT-anknutet arbete i olika system. Du kommer också att bemanna skolans reception. Flera av arbetsuppgifterna kommer att ske i samverkan med våra andra naturbruksgymnasieskolor Uddetorp och Svenljunga.

Kvalifikationer: Du har en högskoleutbildning inom ekonomi, juridik eller administration, och erfarenhet av administration och handläggning. Du är väl bekant med lagar och regler när det gäller offentlighet, diarieföring och arkivering. Du formulerar dig väl i tal och skrift, är en driven IT-användare och stimuleras av utveckling. Arbetet är självständigt men det krävs en hög servicekänsla, god samarbetsförmåga och en förmåga att strukturera. Du bidrar genom ditt sätt till samarbete mellan verksamheterna och har en hög integritet. Erfarenhet av elevadministration på gymnasienivå är meriterande.

Övrigt Inom Naturbruksförvaltningen strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.
Anställningsform 永久职位
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Töreboda
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/2163
Kontakt
  • Madeleine Stille Jonsson/Administrativ chef, 0730-499990
Facklig företrädare
  • Leif Pettersson, Vision, 070-827 54 13
Publicerat 2017-03-20
Sista ansökningsdag 2017-04-03

返回职位空缺页面