NU-sjukvården, Område III, Barn- och ungdomspsykiatri, BUP Ätstörningsenhet

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

BUP Ätstörningsenhet
Ätstörningsenheten för barn och unga är en specialistenhet inom BUP. Teamet består av psykologer, socionomer, behandlingsassistenter, teamsekreterare, fysioterapeut, sjuksköterska, dietist samt enhetschef.

Ätstörningsenheten arbetar främst med att behandla barn och tonåringar med allvarliga ätstörningar såsom anorexia nervosa och bulimia nervosa. Vi arbetar i nära samarbete med barnkliniken i Uddevalla. Vi ger konsultationer till BUP:s öppenvårdsmottagningar, slutenvården och andra vårdgivare. Specialistenheten bedriver kvalificerat arbete med att utveckla och förbättra vård och behandling, både internt och med andra vårdgivare i regionen. Vi är nu i ett utvecklingsskede av vår verksamhet där vi kommer att utveckla dagvården.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med individuella samtal och/eller i grupp samt familjebehandling, psykopedagogiska insatser, somatiska kontroller och uppföljning av läkemedelsbehandling enligt våra riktlinjer. Du kommer även medverka i dagvården tillsammans med andra teammedlemmar. I arbetet ingår också att samverka med skola, socialtjänst och andra organisationer kring barn med ätstörningar.

Kvalifikationer
Leg sjuksköterska, gärna med vidareutbildning i psykiatri och erfarenhet från arbete inom psykiatri. Grundläggande psykoterapiutbildning är meriterande.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta specifikt med ätstörningar. Du ingår i ett team men skall också kunna arbeta självständigt med familjer barn och ungdomar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Övrigt
Vi begär utdrag ur Belastnings- och misstankeregistret på alla som vi erbjuder anställning.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform 永久职位
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/6200
Kontakt
  • Enhetschef Barbro Bäckström, tfn 010- 435 17 81, 070-2482882
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet Elisabet Bolk Pettersson, tfn 010- 435 18 05
Publicerat 2017-09-12
Sista ansökningsdag 2017-12-18

返回职位空缺页面