Västfastigheter

Västfastigheter bygger hus som räddar liv. Vi bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften i kritiska vårdmiljöer samt inom kollektivtrafik och kultur- och utbildningssektorn i hela Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners skapar vi hållbara miljöer. Därför söker vi dig som vill ha meningsfulla arbetsuppgifter och vill göra verklig skillnad för patienter och vårdpersonal.

Läs mer om oss på www.vastfastigheter.se

Vill du skriva ditt examensarbete hos en av Västsveriges största fastighetsägare? Välkommen att kontakta oss.

Vi på Västfastigheter har ett meningsfullt uppdrag som gör verklig skillnad för patienter, vårdpersonal och medborgare i hela Västra Götalandsregionen. Vi arbetar med teknikintensiva byggnader med en samhällsviktig funktion där långsiktighet, utveckling och nytänkande är ledstjärnor.

För att samarbetet ska gynna båda dig och oss, samtidigt som vi ger dig bästa möjliga handledning, är det viktigt att du väljer vilken riktning du vill ta med ditt examensarbete. Skicka en beskrivning av din idé till oss! Tänk på att ju bättre beskrivningen är desto lättare blir det för oss att matcha mot vår verksamhet.

Områden inom Västfastigheter

  • Drift och Service
  • Kund och Fastighet
  • Projekt
  • Teknik, Säkerhet och Miljö

Du kan läsa mer om de olika områdena och vad de arbetar med på vår hemsida.

Vi sysselsätter många olika yrkesgrupper, t.ex. projektledare, fastighetsförvaltare, tekniska förvaltare och drifttekniker. Vi har högt satta energimål som reflekterar på vårt sätt att arbeta då vi har ett miljöperspektiv i allt från materialval till energiåtgång i det vi gör. Vi lokalförsörjer och förvaltar regionens egna lokaler där vi erbjuder helhetslösningar och tar hand om drift, service och även konstutsmyckning. Byggnader som tillhör oss är sjukhus, museer, naturbruksgymnasiet och folkhögskolor.

Vi ser gärna att du anmäler ditt intresse för examensarbete i denna annons. Vi stämmer kontinuerligt av intresseanmälningarna med organisationens behov och möjligheter att ta emot ex-jobbare. Våra kontor finns i Borås, Göteborg, Skövde och Uddevalla.

Skriv ett personligt brev med en beskrivning om vem du är och vad tanken är med ditt examensarbete. Med vår bredd finns kanske möjligheten att skriva om något som just du brinner för.

Anställningsform 季节性职位
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad -
Ort Mölndal, Skövde, Borås, Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/7421
Kontakt
  • Zara Thageson, HR-specialist, 070-020 60 95
Publicerat 2017-10-30
Sista ansökningsdag 2018-06-30

返回职位空缺页面