Neurolog- och rehabiliteringskliniken, Geriatrisk vårdavdelning

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) är vi medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.


SÄS är en av fyra sjukhusgrupper i Västra Götalandsregionen. Här finns en bred medicinsk verksamhet, omfattande forskning och utbildningsvård. De flesta arbetar i Borås, men en del av vården bedrivs i Skene. Sjukhuset har också öppenvårdsmottagningar i flera kommuner inom psykiatri och barn- och ungdomsmedicin.


Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Vill du jobba natt tillsammans med trygga och vana kollegor? Då är detta en tjänst för dig.  

Vårduppdrag
Geriatrisk vårdavdelning är specialiserad mot geriatrisk ortopedi. Arbetet på avdelningen innebär specialiserad omvårdnad, vård och rehabilitering i det direkta skedet efter en fraktur, amputation eller annan skelettskada hos den äldre patienten. Vården bedrivs och planeras i team med fysioterapeut, arbetsterapeut, läkare, undersköterska och sjuksköterska.

Utbildningsuppdrag:
Avdelningen är en utbildningsvårdavdelning (UVA). Därigenom är utbildning och lärande en central del i verksamheten och vi har ett väl uppbyggt samarbete Högskolan i Borås. Vi tar emot sjuksköterskestudenter i termin 2 och 4 men också andra studenter som utbildar sig inom vård- och omsorgsyrken. Vi har en huvudhandledare och en klinisk adjunkt samt lektor knutna till vår verksamhet. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av rehabilitering, ortopedi eller geriatrik sedan tidigare. Har du inte ovanstående meriter kommer vi tillsammans skapa de förutsättningar för att du skall få dessa. Eftersom vi arbetar i tvärprofessionella team är det viktigt att du tycker om att samarbeta med olika yrkeskategorier. 

Fr.o.m 1/9 2017 har OB-ersättningen fördubblats för timmarna 22-06 

Kliniskt basår
Du som är nyutexaminerad sjuksköterska (med maximalt 4 månaders yrkeserfarenhet) genomgår det kliniska basåret i början av din anställning hos oss. Det kliniska basåret innebär ett år av självständigt arbete som legitimerad sjuksköterska samtidigt som du får omvårdnadshandledning av en erfaren sjuksköterska, utbildningstillfällen varje månad och möjlighet att öva på ditt yrke genom kliniska simuleringar på kliniskt träningscentrum (KTC). Dessutom ingår det att arbeta på minst två olika avdelningar för att bredda kunskapen. Läs mer om det kliniska basåret via denna länk: http://sas.vgregion.se/jobba-hos-oss/karriar-och-utveckling/kliniskt-basar-for-sjukskoterskor/

Anställningsform 永久职位
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80% eller efter överenskommelse
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/1669
Kontakt
  • Johan Leo Bergfors, vårdenhetschef, 033-616 28 98
Facklig företrädare
  • Ellinor Johansson, Vårdförbundet , 033-616 21 92
Publicerat 2018-02-28
Sista ansökningsdag 2018-03-14

返回职位空缺页面