Frölunda Specialistsjukhus, Operationsavdelningen

Frölunda Specialistsjukhus bedriver idag planerad specialistsjukvård måndag-fredag inom ett flertal specialiteter med tillgång till operationsenhet och övervaknings/ uppvakningsenhet. Vi värnar om att ha en förtroendefull dialog med våra patienter, utvecklar ständigt våra vårdprocesser och uppnår goda medicinska resultat.

Nu rustar vi för framtiden och från 1 januari 2019 ingår Frölunda Specialistsjukhus i den nybildade förvaltningen ”sjukhusen i väster” tillsammans med Angereds närsjukhus, Alingsås lasarett och Kungälvs sjukhus. Inom några år kommer det även att stå klart ett nytt specialistsjukhus och ett dagkirurgiskt center i Högsbo som kommer att ersätta nuvarande verksamhet vid Frölunda torg. Det nya specialistsjukhuset blir en viktig del i utvecklingen av den nära vården och som medarbetare erbjuds du många olika möjligheter till utveckling och stimulerade arbetssätt. Vi vänder oss till dig som vill vara med och forma framtidens närsjukvård i Göteborg.

Beskrivning

Vill du vara med och utveckla operationsavdelningen på Frölunda Specialistsjukhus? Nu ger vi dig möjligheten att arbeta tillsammans med oss.
Vi har tre operationssalar med fem specialiteter; ortopedi, kirurgi, gynekologi och   öron- näsa-hals. Vi bedriver planerad vård med fokus på dagkirurgiska ingrepp men har även viss slutenvård. Verksamheten pågår dagtid, måndag till fredag. Du erbjuds här ett omväxlande arbete med möjlighet till kompetensutveckling.

Arbetsuppgifter

Som operationssjuksköterska får du möjlighet att arbeta med flera olika specialiteter och med både vuxna och barn. I ditt arbete ingår vanligt förekommande arbetsuppgifter för en operationssjuksköterska, huvudsakligen på operationsavdelningen men ibland också på någon av våra mottagningar som vi har ett nära samarbete med.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad operationssjuksköterska. Det är meriterande om du har några års erfarenhet från några av våra specialiteter. Du tycker det är stimulerande med både teamarbete och självständigt arbete, ofta i högt tempo. Du har ett intresse för verksamhetsutveckling och tycker det är självklart att arbeta med ständiga förbättringar samt att ha ett gott bemötande.

Villkor

Dagtid, måndag till fredag. Intervjuer kommer att pågå fortlöpande from V 30.

 

Anställningsform 永久职位
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 tim/v 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/4370
Kontakt
  • Håkan Joelsson, Verksamhetschef, 0700-852786
  • Marie Tauson, Tf.Vårdenhetschef , 0700 - 206702
  • Jeanette Knudsen, Sektionsledare , 0727-354600
Facklig företrädare
  • David Granqvist , Vårdförbundet, 031-3425130
Publicerat 2018-07-06
Sista ansökningsdag 2018-08-19

返回职位空缺页面