Södra Älvsborgs Sjukhus, Akutmottagning

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) är vi medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

SÄS är en av fyra sjukhusgrupper i Västra Götalandsregionen. Här finns en bred medicinsk verksamhet, omfattande forskning och utbildningsvård. De flesta arbetar i Borås, men en del av vården bedrivs i Skene. Sjukhuset har också öppenvårdsmottagningar i flera kommuner inom psykiatri och barn- och ungdomsmedicin.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Beskrivning

Södra Älvsborgs Sjukhus investerar långsiktigt och har under våren 2017 påbörjat bygget av Psykiatrins kvarter. Psykiatrins kvarter omfattar verksamheterna inom vuxenpsykiatrin samt barn- och ungdomspsykiatrin. De vuxenpsykiatriska öppenvårdsmottagningar i Borås kommer så småningom att flytta till sjukhusområdet.
Akutmottagningen är öppen dygnet runt och vänder sig till vuxna i behov av akut psykiatrisk bedömning. Mottagningen består av fyra team: akut verksamhet, mobilt team, poliklinisk ECT samt en observationsavdelning med sex korttidsplatser som är öppen söndag till fredag.

Arbetsuppgifter 
Arbetsuppgifterna innebär mottagningsarbete och omvårdnadsarbete inom heldygnsvård. Du kommer att arbeta tvärprofessionellt team tillsammans med läkare, sjuksköterskor undersköterskor/skötare. På kliniken finns även tillgång till psykolog, socionom, arbetsterapeut och sjukgymnast.

Kvalifikationer 
Vi söker dig som är utbildad undersköterska gärna med vidareutbildning i psykiatrisk omvårdnad. Att arbeta utifrån patientfokus är en självklarhet för dig. Du har en förmåga att skapa goda relationer och sätta dig i andra människors historia. Vi lägger en stor vikt vid personlig lämplighet och värderar egenskaper som ansvarstagande och ett gott bemötande mot såväl patienter som kollegor. Tidigare arbete inom psykiatrisk vård är meriterande. Vi ser gärna att du har körkort, då mobil verksamhet ingår i arbetsuppgifterna .

Övrigt
Vi värnar om allas trygghet och begär utdrag ur belastning- och misstankregistret på dem som erbjuds anställning hos oss.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning på enheten och ser gärna manliga sökande.

Anställningsform 永久职位
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/4572
Kontakt
  • Mona Asp, vårdenhetschef, 033-616 2773
  • Marjo Gustafsson, vårdenhetschef, 033-616 2714, 0702-559300
Facklig företrädare
  • Majvor Claesson, Kommunal, 033-616 2008
Publicerat 2018-07-11
Sista ansökningsdag 2018-08-15

返回职位空缺页面