Kungälvs Sjukhus, Anestesi/operation/IVA, Ambulansverksamhet

Vill du bli en del av Nya Kungälvs sjukhus – det växande akutsjukhuset med ett varierande sjukdomspanorama som präglas av nära samarbete och korta beslutsvägar? Vi har ett personcentrerat arbetssätt där patienten sätts i fokus och medarbetarna ges en utvecklande och trivsam arbetsmiljö.
Sjukhuset befinner sig i ett spännande utvecklings- och expansionsläge där om- och tillbyggnad pågår för att möta framtidens vårdbehov.
Vårt mål är att ge högsta kvalitet i det medicinska omhändertagandet.

Beskrivning
Kungälvs ambulansverksamhet består av fyra ambulansstationer, Kungälv, Stenungsund, Tjörn, och Ale samt en enhet för liggande sjuktransporter. Inom ambulansverksamheten arbetar 50 tillsvidareanställda medarbetare.

Arbetsuppgifter 
Som ambulanssjuksköterska har man en aktiv roll i planering, utövande och ansvar för förekommande arbetsuppgifter inom ambulanssjukvården med utgångspunkt i Hälso- och sjukvårdslagen, Patientsäkerhetslagen och direktiv från ambulansöverläkaren. Ambulanssjuksköterskan skall utifrån ett etiskt förhållningssätt medverka till ett gott bemötande, god patientvård och bra arbetsmiljö.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, prehospital vidareutbildning är mycket meriterande. Körkort med lägst B-behörighet är ett krav, men vi ser gärna att du har C-behörighet.

Utryckningsförarutbildning är mycket meriterande, samt god lokalkännedom om Kungälvs ambulansdistrikt. Du bör ha god fysisk förmåga då vi genomför fysiska tester, första planerade testdag är 2019-01-09. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet där flexibilitet samt förmåga att kunna arbeta självständigt är viktiga inslag.


Välkommen med din ansökan!

Anställningsform 临时职位(3-6个月)
Anställningen avslutas 2019-08-31
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 8
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/6797
Kontakt
  • Tommy Claesson, ambulanschef, 0700-878 901 e-post: tommy.claesson@vgregion.se
  • Eva Grimbrandt, ambulanschef, 0700-879 902 e-post:eva.grimbrandt@vgregion.se
Facklig företrädare
  • Ann-Sofie Hallsback, vårdförbundet, e-post: ann-sofie.hallsback@vgregion.se
  • Barbro Johansson, vårdförbundet, e-post: barbro.kr.johansson@vgregion.se
Publicerat 2018-11-08
Sista ansökningsdag 2019-03-15

返回职位空缺页面