Sahlgrenska Universitetssjukhuset, MFT, Terapeutisk Strålningsfysik

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vill du arbeta i den kliniska verksamheten för extern strålbehandling och vara med och bidra till att skapa en god vård för våra patienter? Just nu söker vi en sjukhusfysiker till Terapeutisk strålningsfysik i Göteborg eller Borås. Vi hoppas att du kan vara den vi saknar i vårt team!

Som sjukhusfysiker hos oss är du med och ansvarar för den strålningsfysikaliska och tekniska delen av strålbehandlingsverksamheten inom Västra Götalandsregionen. Behandlingsavdelningarna drivs av Sahlgrenska Universitetssjukhuset på Södra Älvsborgs sjukhus i Borås och på Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg. Extern strålterapi ges vid båda sjukhusen medan brachyterapi ges i Göteborg. På enheten arbetar sjukhusfysiker, ingenjörer och radioterapiassistenter/onkologisjuksköterskor. Vi är också delaktiga i verksamheten på Skandionkliniken i Uppsala. Vi är idag cirka 35 medarbetare. Arbetsuppgifterna kommer delvis att utformas utifrån vad du har för kunskap och erfarenhet och vad vi har behov av på enheten.

Den närmaste tiden händer det mycket spännande hos oss. Strålbehandlingsverksamheten inom Västra Götalandsregionen kommer att få nya system för strålbehandling, ny mjukvara (onkologiskt informationssystem och dosplaneringssystem) samt moderna linjäracceleratorer med kringutrustning. Det innebär att vi får samma system i Borås och Göteborg. Det kommer att ge oss ännu bättre förutsättningar för samarbete och samordning av processer.

Vi söker dig som:

- är sjukhusfysiker med svensk legitimation

- har förmåga att uttrycka dig på svenska, både i tal och skrift.

Erfarenhet från extern strålbehandlingsverksamhet och/eller forskarutbildning är meriterande. Tillsammans med övrig personal ansvarar du för att våra patienter får en så bra strålbehandling som möjligt. Det innebär mycket kontakter och du behöver därför vara bra på att samarbeta och tydlig när du kommunicerar. Du är ansvarstagande och kan ta egna initiativ. För oss är det också viktigt att du är strukturerad, noggrann och kan driva dina arbetsuppgifter i mål på egen hand.

Vi ser fram emot din ansökan! Du är självklart välkommen att höra av dig till oss om det är något du undrar.

Anställningsform 永久职位
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg eller Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7389
Kontakt
  • Enhetschef Kerstin Müntzing, 031-342 72 37, kerstin.muntzing@vgregion.se
  • Rekryterare Agata Fredén, 070-082 47 01
Facklig företrädare
  • Saco/Na, Marcus Krantz, 031-343 99 70, marcus.krantz@vgregion.se
Publicerat 2018-12-06
Sista ansökningsdag 2019-01-02

返回职位空缺页面