NU-sjukvården, Område I, Specialistmedicinklinik, Reumatologen

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Reumatologen
I Uddevalla är du mitt i Bohuslän nära ett rikt utbud av upplevelser och aktiviteter på både hav och land året runt. Här finns charmiga fiskeläger, salta bad och varma mjuka granitklippor; vandringsleder genom vårblommande naturreservat; hummerfiske på hösten och vinterpaddling i en snöpudrad skärgård. En timme söderut ligger storstadens kultur och nöjesliv i Göteborg.

Arbetsplats
Vid reumatologen arbetar idag 4 specialister och 3 ST-läkare. I enhetens team ingår förutom läkare sjuksköterskor, undersköterska, kurator, sjukgymnaster och arbetsterapeuter. Vi arbetar tillsammans för att kontinuerligt förbättra vården och befinner oss nu i ett starkt utvecklingsskede. Vår mottagning har en infusionsenhet, sjuksköterskemottagning samt en stor och teambaserad dagvårdsenhet med möjlighet till bassängträning i samma byggnad. Vi använder ultraljud i det dagliga arbetet. All typ av reumatologisk vård bedrivs på enheten förutom den mest högspecialiserade regionvården som sker på Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg. Vi har också en konsultfunktion för primärvården och övriga verksamheter inom NU-sjukvården i reumatologiska frågor.

Samarbetet med övriga reumatologmottagningar i Västa Götalandsregionen fungera väl och vi har ett utbildningsutbyte med reumatologkliniken på Sahlgrenska sjukhuset. Västra Götalandsregionen har särskild studierektor för fortbildning inom reumatologi.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i en läkargrupp som gemensamt bemannar reumatologens funktioner.

Du kommer att arbeta i ett team med andra yrkeskategorier 

Vi erbjuder:

  • Stimulerande och omväxlande arbetsuppgifter
  • Möjlighet att påverka och utveckla vården
  • Personlig och professionell utveckling
  • Positiv stämning och bra sammanhållning
  • Kompetenta sjuksköterskor lång erfarenhet av reumatologi
  • Möjlighet att påverka arbetstiden
  • Kontinuerlig fortbildning och möjlighet att bedriva forskning
 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är leg.underläkare.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där bemötande och förmåga till samarbete står i fokus. Du tycker om att hjälpa andra, har ett empatiskt förhållningssätt och kan arbeta självständigt med patienten i centrum. Vi förväntar oss att du bidrar till enhetens förbättringsarbete.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Befristeter Arbeitsvertrag länger als 6 Monate
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/4507
Kontakt
  • Läkarchef Gunnar Nylén , tfn 070-24 61 451
Facklig företrädare
  • Sveriges läkarförening Viktoria Börjesson, tfn vxl 010-435 00 00
Publicerat 2017-06-16
Sista ansökningsdag 2017-07-31

Zurück zu Stellenangeboten