Sahlgrenska Universitetssjukhuset, GLA, Administrativa enheten

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vilka är vi?

Är du utbildad medicinsk sekreterare/vårdadministratör?
Då söker vi dig till verksamhetsområde geriatrik, lungmedicin och allergologisk administrativa enhet. Enheten är organiserad i en egen professionell linje som ansvarar för vårdadministrationen till sektionerna Geriatrik, Lungmedicin, Allergologi, KOL-centrum och Palliativ vård samt alla enheter inom sluten- och öppenvård inom verksamhetsområdet.

Vår enhet kännetecknas av: patienten i fokus, kvalitet i arbete genom samarbete/ utveckling av vårdadministration samt arbetsmiljö och vi ser oss som ett viktigt stöd till övriga yrkeskategorier inom verksamheten. Vidareutbildning och kompetensutveckling är en självklarhet och planeras i samråd och med utgångspunkt från de individuella kompetensutvecklingsplanerna. Vi har inom enheten lång tradition av att ta emot studenter från utbildningen-vårdadministratör i Göteborg.

Inom administrativa enheten är vi cirka 40 medarbetare och geografiskt finns vi på Sahlgrenska och Högsbo sjukhus. Utannonserad befattning är förnärvarande placerad på Sahlgrenska sjukhuset avdelning 34 som är en akutgeriatrisk avdelning som kännetecknas av teamarbete.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är varierande med journalskrivning i Melior, utskrift av brev, intyg, remisser och patientadministrativt arbete i Elvis växlat med administrativt arbete på avdelningsexpedition. Att du fungerar som avdelningens administrativa knutpunkt ses som naturligt.

Inom enheten har vi ett helhetsperspektiv vad gäller vårdadministrativ service till verksamheten och därigenom tar alla gemensamt ansvar för helheten. I arbetet ingår även att vara delaktig i det fortsatta arbetet med utveckling av den administrativa funktionen inom verksamheten.

Vem söker vi?

Du har utbildning i hälso- och sjukvårdsdokumentation på YH-nivå 400 poäng eller motsvarande, god vana vid Office-paketet, yrkeserfarenhet samt en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Det är en fördel om du har erfarenhet av Elvis och Melior. Viktiga personliga egenskaper är förmåga att arbeta mycket självständigt, ha ett gott bemötande, god samarbets-, initiativ- och organisationsförmåga samt flexibilitet och noggrannhet.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!


Anställningsform Unbefristete Anstellung
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg, Sahlgrenska sjukhuset
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/5650
Kontakt
  • Enhetschef, Elisabeth Luts, 070-082 49 99
Facklig företrädare
  • Lotta Beaird, Vision, 031-342 60 36
Publicerat 2018-01-11
Sista ansökningsdag 2018-01-25

Zurück zu Stellenangeboten