Sahlgrenska Universitetssjukhuset, MFT, Diagnostisk Strålningsfysik

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Verksamhetsbeskrivning

Enheten Diagnostisk strålningsfysik, inom verksamhetsområdet Medicinsk Fysik och Teknik (MFT) vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset, söker sjukhusfysiker med inriktning mot röntgenfysik och mot nuklearmedicin. Diagnostisk strålningsfysik svarar för den fysikaliska delen av radiologi och nuklearmedicin inom Sahlgrenska universitetssjukhuset i Göteborg.

På enheten är vi cirka 40 medarbetare, huvudsakligen sjukhusfysiker, röntgensjuksköterskor och kemister. Vi utgör ett stöd till de kliniska verksamheterna inom radiologi inklusive MR samt diagnostisk och terapeutisk nuklearmedicin. Vi bedriver forsknings- och utvecklingsarbete samt deltar i undervisning såväl inom sjukhuset som vid Göteborgs Universitet.

Tjänsten innefattar ett vikariat till och med 2018-10-31.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta med beredning av radiofarmaka för diagnostisk och behandling. Kvalitetskontroll av utrustning och annan strålsäkerhet inom nuklearmedicin ingår också. Arbetet innebär mycket kontakter med personer av olika yrkeskategorier inom och utanför den egna enheten. Arbetet utförs i nära samarbete med övriga sjukhusfysiker och den kliniska personalen.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjukhusfysiker. Har du erfarenhet av arbete med radioaktiva läkemedel eller öppna strålkällor är detta meriterande.

Vi lägger stor vikt vid din samarbetsförmåga men också din förmåga att inom arbetslaget självständigt kunna utföra dina arbetsuppgifter. Du ska kunna kommunicera och samarbeta med personal av olika yrkeskategorier. Du bör även besitta goda kunskaper i skrift och tal, både på svenska och engelska.

Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden, vänta inte med att skicka in din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Befristeter Arbeitsvertrag länger als 6 Monate
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/867
Kontakt
  • Enhetschef, Jakobina Gretarsdottir, 031 - 342 72 47, 070 - 491 02 35
  • Verksamhetschef, Annette Lövefors Daun, 076 - 117 87 48
Facklig företrädare
  • SACO (Naturvetarna), Ylva Surac, 031 - 342 95 81, ylva.surac@vgregion.se
Publicerat 2018-01-31
Sista ansökningsdag 2018-02-14

Zurück zu Stellenangeboten