Södra Älvsborgs Sjukhus, Specialistcentrum barn- och unga, Skene

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) är vi medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.


SÄS är en av fyra sjukhusgrupper i Västra Götalandsregionen. Här finns en bred medicinsk verksamhet, omfattande forskning och utbildningsvård. De flesta arbetar i Borås, men en del av vården bedrivs i Skene. Sjukhuset har också öppenvårdsmottagningar i flera kommuner inom psykiatri och barn- och ungdomsmedicin.


Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Vi söker nu en driven specialistläkare inom barn- ungdomsmedicin som är intresserad att vara med och utveckla vården på Specialistcentrum för barn- och unga i Skene.

Verksamhetsbeskrivning
Specialistcentrum Barn- och unga i Skene är en öppenvårdsmottagning, som är placerad på sjukhuset i Skene. Enheten som är under utveckling, har kompetens inom Barn- och ungdomsmedicin respektive Barn – och ungdomspsykiatri. Vi handleder studenter, PTP-psykologer och ST-läkare. Båda verksamheterna har gemensamt ansvar för barn och ungdomar, 0-17 år boende i Mark och Svenljunga kommun och har ett patientunderlag på ca 9700 barn. Vi strävar efter att erbjuda en samlad specialiserad och nära vård för upptagningsområdet Mark och Svenljunga kommun, med två tydliga medicinska specialiteter.

Om tjänsten: Som specialistläkare inom barn- och ungdomsmedicin arbetar du med mottagningsarbete. I mottagningsarbetet ingår att följa barn med kroniska sjukdomar som astma/allergi, obesitas, mag-tarmsjukdomar, njursjukdomar och tillväxtrubbningar. Vi är en specialistmottagning i öppenvården med en bred och djup kompetens för och om våra patientgrupper. Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete med erfarna kollegor, barnsjuksköterskor, dietist, medicinsk sekreterare och psykolog. Arbetet är dagtid måndag - fredag, ej jourtjänstgöring.
Specialistcentrum Barn och unga har även en barn och ungdomspsykiatrisk öppenvårdsmottagning och vi befinner oss nu i ett utvecklingsskede där du skulle få möjlighet att vara med och bygga upp en unik mottagning där vi sätter patientens behov i centrum och ser hela barnet i sitt sammanhang.

Kvalifikationer: Specialistläkare inom barn- och ungdomsmedicin.

Övrigt: Vi värnar om allas trygghet och begär utdrag ur belastning- och misstankeregistret på dem som erbjuds anställning hos oss.
Bifoga giltig yrkeslegitimation med din ansökan.  

Välkommen med din ansökan!Anställningsform Unbefristete Anstellung
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-100%
Ort Mark
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/2523
Kontakt
  • Nina Brag, vårdenhetschef, 0725-16 9425
Facklig företrädare
  • Laura Raduta, läkarföreningen, 033-616 1000 (vxl)
Publicerat 2018-04-06
Sista ansökningsdag 2018-04-30

Zurück zu Stellenangeboten