Närhälsan Södra Ryd och Närhälsan Tidan Vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss
Närhälsan Södra Ryd Vårdcentral ligger i utkanten av Skövde i stadsdelen Ryd, Närhälsan Tidan vårdcentral är den lilla vårdcentralen på landet belägen i villasamhället Tidan. Vårdcentralerna bedriver läkarmottagning, BVC, distriktssköterskemottagning och har ackrediterat laboratorium. På regelbunden basis har vi också tillgång till rehabpersonal på plats på vårdcentralerna.

Våra arbetsplatser präglas av stabil och full bemanning inom samtliga personalkategorier. Här är beslutsvägarna korta, kommunikationen enkel och kännedomen om patienterna personlig. Vi värnar en god arbetsmiljö och är både glada och stolta över den goda stämning som råder hos oss, där vi tar vara på varandras personligheter och styrkor.

Om arbetet
Vi ser nu fram emot att välkomna ytterligare en medarbetare till oss. Arbetet som psykolog på vårdcentral spänner över ett brett fält, inbegripande både vuxna, ungdomar och delvis barn med varierande problematik. Vårt mål är tidig intervention och hög tillgänglighet, varför tonvikten i arbetet kommer att ligga på kortare kontakter för bedömning, rådgivning, handledning och terapeutiska samtal. Möjlighet till deltagande i handledningsgrupp, utgående från Skövde, ingår i tjänsten.
Utöver ditt enskilda arbete, kommer du att ingå i uppbyggnaden och utformandet av ett team för psykisk hälsa på de båda vårdcentralerna, tillsammans med kurator och psykiatrisjuksköterska. Här finns stora möjligheter att tillsammans med övrig personal påverka utformning av både arbetet och schemaläggning, och vi ser fram emot att ta del av de erfarenheter och idéer du har med dig.

Om dig
Du är legitimerad psykolog och vi ser gärna att du har erfarenhet inom yrket. Erfarenhet av arbete i primärvård och/eller av KBT är meriterande, liksom egna idéer och tankar om utvecklingsarbete inom psykisk hälsa. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper, yrkeserfarenhet, samarbetsförmåga och flexibilitet.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Unbefristete Anstellung
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Södra Ryd Skövde och Tidan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/6197
Kontakt
  • Margareta Nissmo, Vårdcentralschef Södra Ryd VC., tel. 070-148 64 38
  • Ami Hertzman, Vårdcentralschef Tidan VC., tel. 0500-49 51 16, 072-202 49 27
Facklig företrädare
  • Annika Westergård, Sveriges Psykologförbund, tel. 070-508 67 81
Publicerat 2018-10-09
Sista ansökningsdag 2018-10-31

Zurück zu Stellenangeboten