Närhälsan Tranemo vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Vi söker dig som vill arbeta tillsammans med oss på Närhälsan Tranemo vårdcentral. Vi är en välfungerande vårdcentral med 8 500 listade invånare. Idag är vi ca 25 anställda som arbetar i en positiv arbetsmiljö med humor och laganda.

Om arbetet 

Arbetet som kurator på vårdcentral spänner över ett brett arbetsfält där vårt åtagande inbegriper barn, ungdomar och vuxna med varierande problematik. Vårt mål är tidig intervention och hög tillgänglighet. Tonvikten ligger därför på kortare kontakter för bedömning, rådgivning och terapeutiska samtal. Du kommer att arbeta som en del i vårt psykosociala team.

Om dig

Vi söker dig som har socionomexamen, eller annan motsvarande examen, med vidareutbildning i grundläggande psykoterapi gärna KBT. Har du erfarenhet av arbete inom såväl psykiatri som primärvård är det meriterande.

För dig är ett professionellt arbetssätt samt gott bemötande av kunder och patienter en självklarhet. Vi värdesätter personliga egenskaper såsom förmåga att arbeta självständigt samt god samarbets- och organisationsförmåga. Vi ser även att du lever upp till Närhälsans kärnvärden; Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Unbefristete Anstellung
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Kan diskuteras
Ort Tranemo
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7072
Kontakt
  • Sonja Nilsson, Vårdcentralchef, Tfn 0703 - 63 85 53
Facklig företrädare
  • Stig Roos, Akademikerförbundet SSR, Tfn 0761 - 41 22 07
Publicerat 2018-11-27
Sista ansökningsdag 2018-12-14

Zurück zu Stellenangeboten