Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Kardiologi, Hjärtmottagning

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vill du vara en del av vår spännande och intressanta verksamhet är du ”hjärtligt” välkommen!

Verksamhetsområde Kardiologi är en del av område 6 vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Här finns ett komplett utbud av hjärtsjukvård, allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Vi kan erbjuda patienten en hel vårdkedja från det mest akuta omhändertagandet till operation, postoperativ behandling och elektiv verksamhet. Verksamheten består av två vårdavdelningar med olika inriktningar men där det sker ett samarbete kring patienterna, en dagvårdsenhet, en forskningsenhet och en öppenvårdsmottagning.

Öppenvårdsmottagningen är en specialistmottagning inom kardiologi. Patienten kommer till oss på remiss eller för uppföljning efter att ha vårdats på kardiologisk eller thoraxkirurgisk vårdavdelning. Vi erbjuder patienten ett komplett utbud av specialistvård inom kardiologi och har en hög kompetens inom olika specialistmottagningar. Vi är extra stolta över de sjuksköterskebaserade specialistmottagningarna som vi har skapat tillsammans!

Vi som jobbar på hjärtmottagningen är ett härligt team av läkare, sjuksköterskor, biomedicinska analytiker och undersköterskor. Med våra olika yrkesinriktningar kompletterar vi varandra och skapar bästa förutsättningar i mötet med patienten.

Hur ser arbetsuppgifterna ut?

Som mottagningssjuksköterska arbetar du självständigt med egen specialistmottagning med fysiska besök, per telefon och i framtiden även via andra digitala medier. I dina arbetsuppgifter ingår även: 

  • Omhändertagande av akutpatienter
  • Akuta elkonverteringar
  • Telefonrådgivning
  • Arbets-EKG
  • Inskrivning av patienter inför polikliniska ingrepp
  • I övriga på en mottagning förekommande arbetsuppgifter

Förutom nära patientarbete kommer du även att vara delaktig i att vidareutveckla nya arbetssätt och rutiner tillsammans med fina kollegor.

Det sker en ständig utveckling inom området och verksamheten ligger i framkant när det gäller att utreda, behandla och vårda patienter med olika former av hjärtsjukdomar vilket leder till en unik möjlighet för en kontinuerlig professionell och personlig utveckling. Vi sätter stort värde på kompetensutveckling och vid anställning hos oss ges möjlighet att gå våra utbildningar/hjärtkurser på Utvecklingscentrum.

Om du tycker om utmaningar, gillar när det händer saker och dessutom är en nyfiken person som vill lära sig mer om hjärtsjukvård, ska du höra av dig till oss. Vi är stolta över vår verksamhet och hoppas det verkar intressant att vara en del av den och bidra till en vård i toppklass.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet av hjärtsjukvård. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med sjuksköterskebaserad mottagningsverksamhet inom hjärtsjukvården och har kunskap i Melior och Elvis.

Vi söker dig som vill ha ett omväxlande och stimulerande arbete och som vill bidra till att utveckla öppenvården inom verksamhetsområde Kardiologi. Arbetet förutsätter att du är flexibel, har god prioriterings- och organisationsförmåga och är van vid självständigt arbete. Vi förutsätter att du har ett stort patientfokus och att du är serviceinriktad, att du har goda datakunskaper samt vana av att arbeta i olika patientadministrativa system. Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet där engagemang och god samarbetsförmåga prioriteras.

Tjänsten kan komma att tillsättas under annonseringsperioden och intervjuer sker fortlöpande.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Befristeter Arbeitsvertrag länger als 6 Monate
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7241
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Charlotte Widell, 031-342 77 04
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Malin Lund, 031-342 33 49
Publicerat 2018-11-26
Sista ansökningsdag 2018-12-12

Zurück zu Stellenangeboten