Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Neuropsykiatrimottagning Gamlestaden

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om verksamheten

Neuropsykiatrimottagning Gamlestaden är en specialistmottagning för vuxna patienter med ADHD, Autism, Tourettes syndrom och Intellektuell funktionsnedsättning med psykiatrisk samsjuklighet. På mottagningen arbetar läkare, psykologer, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, kurator och sekreterare tillsammans i två team. Sammantaget är vi ungefär 18 medarbetare. Mottagningen ligger i samma byggnad som den allmänpsykiatriska mottagningen i Gamlestaden. Lokalerna är nyrenoverade och det går snabbt och lätt att ta sig hit med lokaltrafik. Vår arbetsplats präglas av hög professionalitet och öppet klimat, vi strävar efter en dialog mellan olika synsätt och att hålla ett band till universitet och forskning.

Neuropsykiatrimottagning Gamlestaden är relativt ny som separat mottagning. De neuropsykiatriska teamen var fram till september -17 organiserade tillsammans med övriga allmänpsykiatriska team på Psykiatrimottagning Gamlestaden och vi är måna om att behålla ett nära samarbete mellan de olika specialiteterna. Delningen är en följd av att den neuropsykiatriska specialiteten vuxit under de senaste åren och förväntas fortsätta att växa. Vi har precis påbörjat ett arbete med att bredda vårt behandlingsutbud och vi diskuterar kontinuerligt hur våra arbetsmetoder kan anpassas efter våra patienters behov. De behandlingar vi erbjuder riktar sig i första hand mot den neuropsykiatriska problematiken men vi ansvarar även för samsjuklighet så som depressivitet, ångest och trauma.

Om tjänsten

Tjänsten är knuten till ett av våra två neuropsykiatriska team. Psykologens arbete hos oss är varierat med både utrednings- och behandlingsuppdrag och behandlingskontakter såväl i grupp som individuellt. Innehållet i tjänsten är delvis möjligt att påverka utifrån den sökandes intressen och kompetens.

Som en av Psykiatri Affektivas psykologer ingår du i en organisation där utvecklingsarbete, fortbildning och handledning ses som viktiga för en bra arbetsmiljö. Undervisning och handledning av studenter och PTP-psykologer kan förekomma. I de neuropsykiatriska teamen finns i dagsläget sex psykologer, som också har ett systematiskt erfarenhetsutbyte med psykologer inom andra specialiteter.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är legitimerad psykolog med erfarenhet av psykologarbete i en miljö med högt tryck. Du har god förmåga att prioritera och vi ser gärna att du har erfarenhet av såväl individuell- som gruppbehandling av patienter. Specialistutbildning i neuropsykologi och erfarenhet av neuropsykiatriskt utredningsarbete är meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Som person är det viktigt att du har ett äkta intresse för mänskliga möten och att du är målinriktad i ditt arbete. Även organisatorisk förmåga och ett intresse för forskning är önskvärt.

Vi begär utdrag ur belastningsregistret på alla som erbjuds anställning hos oss.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Unbefristete Anstellung
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7275
Kontakt
  • Enhetschef, Matilda Vasilis, 070-083 09 79
Facklig företrädare
  • Psykologförbundet, Eva Björklund, 070-082 22 38 / eva.g.bjorklund@vgregion.se
Publicerat 2018-11-26
Sista ansökningsdag 2018-12-11

Zurück zu Stellenangeboten