Närhälsan Sollebrunn vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om arbetet

Som distriktssköterska/sjuksköterska hos oss arbetar du med rådgivning och bedömning via telefon, på mottagningen eller genom hembesök. I arbetet ingår även att initiera och upprätta SIP (samordnad individuell plan) i de fall där behov finns. På mottagningen arbetar du med sedvanligt förekommande distriktssköterske- och sjuksköterskeuppgifter. Arbetet är varierande med patienter i alla åldrar och med en hög grad av självständighet, men alltid i samråd/samarbete med arbetskamrater. Utifrån din kompetens finns även möjlighet för eget mottagningsarbete.

Om oss

Närhälsan Sollebrunn vårdcentral är en vårdcentral med ca 4.500 listade invånare. Här blir du en del av ett team med engagerade och kunniga medarbetare. Vi har en god läkarbemanning och söker nu tillskott till vår sjuksköterskegrupp för att stärka upp vårt team.

Vi arbetar aktivt för att förbättra och utveckla vårt arbete på mottagningen och runt våra patienter. Vi lägger stor vikt vid en trevlig arbetsplats, en god arbetsmiljö och att tillsammans arbeta för att göra skillnad för invånarna. Täta bussförbindelser finns till Alingsås som ligger tre mil söder om Sollebrunn samt att det är tre mil till Trollhättan.

Om dig

Nu söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom primärvård och telefonrådgivning är det meriterande, liksom handledarutbildning.

Vi vill att du lever upp till Närhälsans kärnvärden: omtänksam, pålitlig och nytänkande. Det är viktigt att du som person är positiv, flexibel, har en god samarbetsförmåga och ett professionellt förhållningssätt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Unbefristete Anstellung
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Sollebrunn
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7373
Kontakt
  • Hanna Huhtamo, Vårdcentralchef, Tfn 0761 - 02 81 15
Facklig företrädare
  • Lena Jansson, Vårdförbundet, Tfn 0738 - 42 37 73
Publicerat 2018-12-05
Sista ansökningsdag 2018-12-19

Zurück zu Stellenangeboten