Närhälsan Hjo Vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss
Vi välkomnar en ny arbetskamrat till oss på Närhälsan Hjo vårdcentral då vår nuvarande diabetessjuksköterska går i pension. Här ansvarar vi för cirka 6200 listade patienter inom bland annat läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, BVC, sköterskeledda specialistmottagningar, mottagning för psykisk hälsa och ett ackrediterat laboratorium.

Om arbetet
En stor del av den kliniska verksamheten innebär diabetesmottagning. I tjänsten på vårdcentralen ingår dock även till viss del sedvanliga sjuksköterskeuppgifter. Aktuellt håller vi på med att etablera gruppbehandling för nydebuterade diabetiker som planeras ske i samarbete med våra systervårdcentraler Tibro och Karlsborg. Uppgiften som diabetessköterska betyder att kunna samarbeta i team med flera av vårdcentralens professioner och funktioner som ska utmynna i ett gott omhändertagande, god service och bästa möjliga hälsa för individen.
Vi söker dig som vill vara med och utveckla diabetesvården tillsammans med vårt diabetesteam, vår andra diabetessköterska, diabetesansvarig distriktsläkare i huset, dietist samt fotvårdsspecialist.

Om dig
Du är legitimerad sjuksköterska eller distriktsköterska med en specialistutbildning inom diabetes om minst 15 hp. Tidigare erfarenhet av arbete inom primärvård eller medicinsk diabetesvård är meriterande men inte ett krav. Vi ser gärna att du har en bred bas i din yrkeserfarenhet inom hälso- och sjukvård som utvecklat dig till en självständig och professionellt trygg person men med ödmjukheten kvar att fortsätta lära.
Närhälsans öppenvårdsarbete står för Omtanke, Pålitlighet och Nytänkande och detta är egenskaper som du ska ha förmåga att omvandla till verklighet tillsammans med arbetskamrater, chefer och andra samarbetspartners.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Unbefristete Anstellung
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%, kan diskuteras
Ort Hjo
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7516
Kontakt
  • Stefan Schettler, Distriktsläkare, tel. 070-082 37 43
  • Sara Lundgren, Teamledare, tel. 070-877 97 69
Facklig företrädare
  • Martin Severinkangas, Vårdförbundet, tel. 076-202 81 13
Publicerat 2018-12-06
Sista ansökningsdag 2018-12-22

Zurück zu Stellenangeboten