Närhälsan, Lysekil vårdcentral

Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss
Vårdcentralen i Lysekil är en väletablerad vårdcentral dit alla är välkomna. Vi har ca 7000 patienter som valt att lista sig hos oss. Här arbetar kompetenta läkare, distriktssköterskor, distriktssköterskor med specialistkompetens inom astma/KOL, diabetes samt BVC, undersköterskor, medicinska sekreterare, fotvårdsspecialist samt rehabkoordinator. Då nya patienter valt att lista sig hos oss behöver vi nu utöka vår styrka med en till distriktssköterska alt sjuksköterska.

Om arbetet
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av eget mottagningsarbete, men även telefonrådgivning och omhändertagande av akut sjuka. Din kompetens kommer att utforma dina arbetsuppgifter.

Om dig
Du är helst leg distriktssköterska alt leg sjuksköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet av vårdcentralsarbete. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet, såsom samarbetsförmåga och flexibilitet. För dig är det viktigt att ge ett gott omhändertagande samt att skapa goda relationer både vad gäller patienter som arbetskamrater. Vi önskar att du delar Närhälsans kärnvärden som är Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Urval och intervjuer kommer att påbörjas under annonseringstiden

I Närhälsans anställningsförmåner ingår bl a avtalspension, löneväxling, avtalsförsäkringar, semesterförmåner, förmåner vid sjukledighet, fri öppen hälso- och sjukvård, friskvårdsbidrag, Västtrafikkort med nettolöneavdrag mm. Läs mer om våra förmåner på http://www.vgregion.se/jobba-ivgr/Medarbetarportalen/

Anställningsform Fastansat
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50 -100 % enligt överenskommelse
Ort Lysekil
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/4319
Kontakt
  • Elin Hansson, 070-2311506
Facklig företrädare
  • Jeanette Ros, 070-0822154
Publicerat 2017-06-07
Sista ansökningsdag 2017-08-31

Tilbage til Ledige stillinger