Skaraborgs Sjukhus, M6, BUP Läkare

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) bedriver verksamhet på fyra orter i Skaraborg; Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och har över 4000 medarbetare som tillsammans med patienter och samarbetspartners arbetar för att ge invånare i närområdet en god vård och hälsa. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att ge patienterna en säker vård och våra medarbetare en utvecklande och trivsam arbetsplats.
Västra Götalandsregionens vision är Det goda livet.

Är du en Barn- och ungdomspsykiater som vill, vågar och kan?

Barn- och ungdomspsykiatrin inom Skaraborgs Sjukhus är inne i en offensiv utvecklingsfas och behöver fler läkare som vill vara med och bygga Sveriges bästa Barn- och ungdomspsykiatrin, som vågar utmana våra invanda mönster i syfte att bli bättre, som kan bidra med sin gedigna kompetens till våra barn och unga.

Beskrivning

Barn- och ungdomspsykiatrin i Skaraborg har ansvaret för den specialiserade barn- och ungdomspsykiatrin för ca 50 000 barn och ungdomar. Verksamheten består just nu  av en dagsjukvård, fyra öppenvårdsmottagningar, två mottagningar specialiserad på neuropsykiatri och mobil verksamhet i form av mellanvård som bedriver specialiserad vård i hemmet (som fått flera utmärkelser). Våra patienter är i åldern 0-18 år.  Vi har också en ätstörningsmottagning som där våra patienter är från 11 år och uppåt. Vår akutverksamhet bemannas dagtid alla dagar om året.

 
Verksamheten står inför nya spännande utmaningar och förändringar. Vi kommer de närmaste åren att arbeta mycket med förverkligandet av den regionala utvecklingsplanen för BUP i Västra Götaland. Där ingår ett arbete kring vårt ansvar som specialistsjukhus i relation till primärvården som är första linjens vårdgivare i VG-regionen. Utvecklingsplanen ligger också till grund för utformningen av nya regionala riktlinjer. Ett fortsatt arbete med att ständigt utveckla och förnya våra arbetssätt för att nå bättre vårdkvalité och effektivitet för patienten är också delar som ligger i fokus.

Vi har 2 ST-läkare i vår verksamhet varav en snart är färdig specialist. Vi tar också emot läkare från vuxenpsykiatri och barn- och ungdomsmedicin för "randning". Skaraborgs sjukhus är känt för att vara ett bra utbildningssjukhus.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för patienternas vård och behandling och till din hjälp har du övriga professioner i teamet. Förutom sedvanligt läkararbete på mottagning eller dagsjukvård direkt med patienter/familjer och med att stödja andra yrkeskategorier kommer du att aktivt delta i vårt utvecklings- och utbildningsarbete.  I vårt arbete med att utveckla våra patientprocesser är läkarkompetensen en mycket viktig del. I arbetet ingår handledning av randande läkare, ST-läkare, framtida AT-läkare och kandidater. I arbetet ingår bakjoursverksamhet för BUP.

Kvalifikationer

Specialist i barn- och ungdomspsykiatri.

Annan specialistkompetens, ST-läkare eller blivande ST-läkare är också välkomna med ansökan.

Villkor

Placeringsort: Efter önskemål inom Skaraborgs sjukhus som finns på 4 orter.
B-körkort är önskvärt.
Vi är öppna för en diskussion kring önskemål för att möjliggöra  viss del av arbetet på distans.


Övrigt
 
Intervjuer sker löpande under rekryteringstiden.

Vi kontrollerar alltid brotts- och belastningsregistret innan anställning, utdraget beställs av arbetsgivaren.

Anställningsform Fastansat
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Efter önskemål
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/6585
Kontakt
  • Pernilla Blomqvist, enhetschef, 0510-85293, 070-0206548
  • Gudrun Nolskog, överläkare, 0500-432034, 0707-402557
  • Annelie Sundén-Gustavsson, verksamhetschef, 0703-024493
Facklig företrädare
  • Läkarförbundet, 0500-431000 vxl
Publicerat 2017-09-27
Sista ansökningsdag 2017-12-31

Tilbage til Ledige stillinger