Sahlgrenska Universitetssjukhuset (SU)

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vill du göra fortsatt karriär på ett av norra Europas största sjukhus? På Sahlgrenska Universitetssjukhuset (SU) får du vara med och skapa framtidens sjukvård tillsammans med patienterna. Vilken specialitet har du erfarenhet av och inom vilken är du intresserad av att arbeta på SU? Vi vill att din kompetens tas tillvara och ger dig möjlighet att utvecklas som specialistsjuksköterska.

Som specialistsjuksköterska på SU arbetar du i en tempofylld och lärorik miljö och utför omvårdnadsuppgifter på en avancerad nivå. Du förväntas bidra med din specialistkunskap både i ditt dagliga arbete på enheten men också att tillsammans med kolleger och arbetskamrater fördjupa och utveckla dina kunskaper, undervisa och att utveckla vården och omvårdnaden. 

Ett gott patientbemötande står självklart i fokus! Din förmåga att göra helhetsbedömningar i patientvården är en viktig del i arbetet. Vi söker specialistsjuksköterskor som är strukturerade, kan ta egna initiativ och är skickliga på att organisera sitt arbete. Du tar en ledande roll när situationen kräver det och är duktig på att kommunicera i mötet med patienter och anhöriga. 

Utmanas du av att kombinera den medicinskt avancerade omvårdnaden och mötet med patienter och närstående kommer du att trivas bra hos oss!

Varmt välkommen att skicka in din ansökan! Vi är nyfikna på dig!

Rekrytering sker fortlöpande under ansökningstiden, så vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Anställningsform Tidsbegrænset ansættelse 3-6 måneder
Anställningen avslutas 2018-08-26
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 15
Sysselsättningsgrad Varierande
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/8333
Publicerat 2018-04-03
Sista ansökningsdag 2018-04-30

Tilbage til Ledige stillinger