Sahlgrenska Universitetssjukhuset (SU)

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vill du starta din karriär på ett av norra Europas största sjukhus? Hos oss är du med och skapar framtidens sjukvård tillsammans med patienterna. Vad är just du intresserad av? Vi vill använda din kompetens och ge dig möjlighet att utvecklas i den riktning du vill.

Var med och gör skillnad tillsammans med oss i sommar!

Med patienten i fokus utför du omvårdnadsuppgifter på en avancerad nivå. Din förmåga att göra helhetsbedömningar i patientvården är en viktig del i ditt arbete. Du leder omvårdnadsarbetet och har ett nära samarbete med bland annat undersköterska/skötare, läkare och medicinsk sekreterare.

Vi söker dig som är strukturerad och kan ta egna initiativ i omvårdnadsarbetet. Du har förmåga till ett aktivt lyssnande för att möta patientens behov och skapar möjlighet för patienten att bli delaktig i sin egen vård. Du tar en ledande roll när situationen kräver det och är skicklig på att kommunicera i mötet med olika professioner, patienter och anhöriga.

Är du nyexaminerad?

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i en extra satsning, vårt Kliniska basår. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktiskt träna moment hos Simulatorscentrum. Dessutom ingår att arbeta på minst två olika avdelningar för att bredda din kompetens. Läs mer om basåret via denna länk: https://www2.sahlgrenska.se/sv/SU/Jobb-och-framtid/Kliniskt-basar/

Vår verksamhet bedrivs på Sahlgrenska sjukhuset, Östra Sjukhuset, Mölndals sjukhus, Högsbo sjukhus och Rågården. Vi kan erbjuda dig olika verksamheter att arbeta inom, på våra olika tomter. Kanske ser du denna sommar som en möjlighet att få inblick i vår organisation?

Varmt välkommen att skicka in din ansökan! Vi är nyfikna på dig!

Rekrytering sker fortlöpande under ansökningstiden, så vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Anställningsform Tidsbegrænset ansættelse 3-6 måneder
Anställningen avslutas 2018-08-26
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 100
Sysselsättningsgrad Varierande
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/8345
Publicerat 2018-04-03
Sista ansökningsdag 2018-04-30

Tilbage til Ledige stillinger