Västfastigheter, Område Teknik, Säkerhet och Miljö, Teknikenhet Väst

Västfastigheter bygger hus som räddar liv. Vi bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften i kritiska vårdmiljöer samt inom kultur- och utbildningssektorn i hela Västra Götalandsregionen.
Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners skapar vi hållbara miljöer. Därför söker vi dig som vill ha meningsfulla arbetsuppgifter och vill göra verklig skillnad för patienter och vårdpersonal.

Vi söker nu dig som vill inleda en karriär inom Västfastigheter som trainee genom programmet Framtidens Samhällsbyggare.

Vill du arbeta på en dynamisk arbetsplats med engagerade, trevliga och prestigelösa kollegor? Vill du ha meningsfulla arbetsuppgifter som gör verklig skillnad för patienter och vårdpersonal i Västra Götalandsregionen? Har du ett brinnande intresse för både teknik och möten mellan människor? Vill du dessutom arbeta med teknikintensiva byggnader med en samhällsviktig funktion där långsiktighet, utveckling och nytänkande är ledstjärnor? Då är Västfastigheter rätt plats för dig! 

Vår uppgift inom Område Teknik är att förvalta fastighetssystemen, byggnader och mark samt att fungera som en stödfunktion till övriga områden inom förvaltningen. Det är vi som har spetskompetensen inom el, tele, säkerhet, VVS, styr och övervakning, gas, brand, bygg och mark.

På teknikenhet Väst är vi idag 9 medarbetare som förvaltar fastighetssystemen inom NU-sjukvården, Kungälv Sjukhus, Angereds Närsjukhus samt folkhögskolor, museum och externa inhyrningarna i samma område. Under de närmsta åren kommer vi även att få de nya specialistsjukhusen i Göteborg och nya Regionens Hus i Göteborg under vårt ansvar. 

Framtidens Samhällsbyggare är ett helt unikt traineeprogram som har utvecklats gemensamt av företag och förvaltningar inom Göteborgsregionen. Genom vårt samarbetskoncept formar vi framtidens medarbetare i ett gränsöverskridande program mellan samhällsbyggnadssektorns olika branscher, företag och kommunala verksamheter. Genom programmet ger vi dig chansen att utvecklas på ett sätt som sektorn behöver för att ta sig an framtidens byggande.

Som trainee kommer du att få en tillsvidareanställning på Västfastigheter. Under 14 månader ingår du i traineeprogrammet och genomför breddningsperioder i tre andra företag eller förvaltningar, samt deltar i ett utvecklingsprogram i kommunikation, grupputveckling och personlig utveckling. Genom att ingå i traineeprogrammet får du chansen att skaffat dig en helt unik erfarenhet och ett brett kontaktnät som kommer att ge dig fantastiska karriärmöjligheter inom hela sektorn. 

Rollen som trainee Biträdande teknisk förvaltare på Västfastigheter

Som trainee hos oss kommer du att vara delaktig i den tekniska förvaltarens olika uppdrag i både förvaltningsskede och i projekt. Våra tekniska förvaltare ansvarar för det planerade underhållet samt kravställningar i alla våra projekt så väl nybyggnad som om- eller tillbyggnad. De arbetar tillsammans med flera av Västfastigheters funktionsområden för att kunna leverera enligt kundens önskemål och den höga nivå på kvalitet som krävs.

Du får en bred introduktion som siktar mot att du kan ta en roll som biträdande teknisk förvaltare vid traineeperiodens slut. Tjänsten kommer att tillhöra områdeskontoret i Uddevalla och vårt norra förvaltningsområde. Viss del av arbetet under traineetiden kommer dock läggas vid vårt lokalkontor i Mölndal. Möjlighet kommer även att finnas att se hur vi arbetar i den östra delen av regionen varpå B-körkort är ett krav även om vi i första hand försöker transportera oss med lokaltrafiken.

Din profil

Du har ingenjörsutbildning på högskole- eller civilingenjörsnivå eller annan relevant utbildning och erfarenhet som Västfastigheter anser likvärdig samt några års erfarenhet inom teknikområdet. Du bör vara inom loppet av de tre första åren i din karriär. Du har god kunskap om byggprocessen och erfarenhet av kravställning och kvalitetssäkring. 

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från vårdfastigheter, erfarenhet av projektering, kontroll och besiktning. 

Personliga egenskaper

Vi söker dig med ett prestigelöst och strukturerat förhållningssätt. Du är van att arbeta både självständigt och i grupp och trivs med att samarbeta över gränser för att skapa erfarenhetsutbyte. Du har god strategisk och analytisk förmåga och kan fokusera på både del och helhet. Du har en tydlig och rak kommunikation som du kan uttrycka i så väl tal som skrift och är van att informera och tala inför grupper. Du beskriver dig som handlingskraftig, öppen och förändringsbenägen. Ditt samhällsengagemang och intresse för teknik och teknikutveckling är stort och genuint och något som du gärna utvecklas inom. 

I din ansökan vill vi att du beskriver varför just du är Framtidens samhällsbyggare.

För mer information om traineeprogrammet Framtidens samhällsbyggare http://www. framtidenssamhallsbyggare.se/ 

Traineeprogrammet Framtidens samhällsbyggare startar 1 september. Har du möjlighet kan det vara aktuellt att påbörja din anställning på Västfastigheter tidigare.

Anställningsform Fastansat
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/1078
Kontakt
  • Charlotte Olsson, Teknikchef Teknikenhet Väst , 076-142 44 20
Facklig företrädare
  • Daniel Hansson, Vision, 070-780 57 59
  • Johannes Edvinsson, SACO, 070-926 26 68
Publicerat 2018-02-07
Sista ansökningsdag 2018-04-01

Tilbage til Ledige stillinger