Närhälsan Strömstad rehabmottagning

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan rehabmottagning i Strömstad är lokaliserad i fräscha lokaler med träningslokal, bassäng och individuella behandlingsrum på Strömstads sjukhus.

Vi är ackrediterade enligt Vårdval Rehab Västra Götaland och arbetar kontinuerligt med förbättringsarbete både i det kliniska arbetet och för att bibehålla en god arbetsmiljö.

Vi kan hjälpa till att ordna en tillfällig bostad för den första tiden.

Om arbetet

Hos oss är du ofta förstabedömare. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att undersöka, utreda och behandla personer med funktionsnedsättning, i alla åldrar och med varierande diagnoser och besvär. Åtgärderna sker individuellt och/eller i grupp och utförs framför allt på mottagningen, men ibland även i patientens hem.

Om dig

Du är leg fysioterapeut/sjukgymnast, gärna med erfarenhet av arbete inom primärvård eller annat polikliniskt arbete. Har du dessutom kunskap inom MDT/McKenzie, akupunktur och medicinsk träningsterapi är det meriterande.

Du är flexibel, har god samarbetsförmåga och förmåga att arbeta självständigt.

Du är intresserad av och tar egna initiativ till förbättring och utveckling.

Du har ett gott bemötande, är pålitlig och omtänksam.

Eftersom arbetsbelastningen tidvis kan vara hög är det viktigt att du klarar av högt tempo och kan prioritera bland arbetsuppgifterna.

Anställningsform Fastansat
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Strömstad
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/1555
Kontakt
  • Gunilla Jonsson, Områdeschef, 070-343 92 37
Facklig företrädare
  • Abdol Vazae, Fysioterapeuterna, 073-663 68 89
Publicerat 2018-02-22
Sista ansökningsdag 2018-05-13

Tilbage til Ledige stillinger