Närhälsan Frölunda rehabmottagning

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Frölunda Rehabmottagning finns centralt på Frölunda torg. I vårt expansiva område behöver vi nu utöka vår verksamhet och söker därför fler Arbetsterapeuter som vill vara med och utveckla vår verksamhet tillsammans med oss. Vår enhet består av 35 kollegor och där vi har en stor bredd på behandlingsmöjligheter.

Vi arbetar idag polikliniskt med alla typer av skador och har även gruppverksamhet och hembesöksteam. Som vår kollega erbjuder vi dig ett stimulerande och meningsfullt arbete där kreativitet och utveckling är en viktig del i arbetet.

Du kan läsa mer om vår rehabmottagning på vår hemsida.

Om arbetet

Merparten av de som söker till oss har besvär från rörelse- och stödjeorganen, neurologiska besvär eller smärt- och stressrelaterade besvär. Vi söker en arbetsterapeut som har en bred kunskap om handrehabilitering. Förutom handrehabilitering så ingår det i arbetet att man träffar patienter med problematik kring smärta, stressrelaterade besvär, kognitiva utredningar och hjälpmedelsförskrivningar. Aktivitets- och funktionsbedömningar, bostadsanpassningar samt handledning av student ingår också i vårt uppdrag.

Arbetet bedrivs i huvudsak på mottagning, men vid behov kan tillfälliga behandlingsinsatser erbjudas i hemmet. Det ställs höga krav på yrkeskompetens, självständighet och struktur samtidigt som du ska ha förmåga att samverka med andra professioner.

Om dig

Du är legitimerad arbetsterapeut, gärna med några års erfarenhet från primärvård. Har du en bred kunskap om handrehabilitering och van att arbeta självständigt är det meriterande. Vi söker dig som förutom handrehabilitering också uppskattar att träffa patienter i deras hemmiljö. Även erfarenhet av att arbeta med patienter med stressrelaterade besvär samt erfarenhet av att utföra aktivitetsbedömningar t ex AWP, WRI eller WEIS är meriterande.

Vi ser att du, tillsammans med oss, vill arbeta med verksamhetsutveckling för att arbeta fram bättre arbetssätt att möta upp vårt ökade patientflöde.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper så som flexibilitet, samarbets- och initiativförmåga.

Varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Anställningsform Fastansat
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/2106
Kontakt
  • Peter Lappalainen, Enhetschef, Tfn 0760 - 50 03 14
Facklig företrädare
  • Lena Bengtsson Sjöqvist, Sveriges arbetsterapeuter, Tfn 0322 - 22 62 85
Publicerat 2018-04-16
Sista ansökningsdag 2018-04-30

Tilbage til Ledige stillinger