Skaraborgs Sjukhus, M6, S:ta Helena Anorexi- & Bulimimottagning

Skaraborgs Sjukhus( SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och är över 4500 medarbetare.Vi arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård.Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv.Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Är du en psykoterapeut som vill vara med och bygga Sveriges bästa Barn- och ungdomspsykiatri och ätstörningsvård, som vågar utmana våra invanda mönster i syfte att bli bättre, som kan bidra med sin gedigna kompetens till våra patienter.

Vi söker nu en psykoterapeut till vår ätstörningsenhet St:a Helenamottagningen.

Beskrivning

S:ta Helena Anorexi- och Bulimimottagning är en öppenvårdsmottagning för patienter med ätstörningar. Vi tar emot patienter från 11 år och uppåt. Merparten av våra patienter är vuxna. På mottagningen arbetar vi i team och det finns psykolog, sjuksköterska, dietist, fysioterapeut, läkare, familjebehandlare, sekreterare och enhetschef. Vi har ett gott arbetsklimat och engagerade medarbetare. Enheten är en del av verksamhetsområdet M6 som omfattar fyra BUP öppenvårdsmottagningar, barnneuromottagningar, dagvård, akutverksamhet samt mellanvård.

Arbetsuppgifter

Som psykoterapeut hos oss arbetar du med bedömningar och psykoterapi för barn, ungdomar och vuxna med ätstörning, både enskilt och i familjekonstellationer. Konsultation till våra vårdgrannar förekommer. Möjlighet till kompetensutveckling, ex inom ätstörning, och handledning finns.


Kvalifikationer

Vi söker nu dig som är legitimerad psykoterapeut . Vi ser gärna att du har KBT-inriktning och att du arbetat med familjeterapi inom KBT-spektrat. Tidigare erfarenhet av arbete med patienter med ätstörningar är också meriterande. Har du adekvat utbildning för tjänsten med pågående eller genomförd steg 1 är du också varmt välkommen att söka tjänsten.

Vi söker dig som tycker om och har lätt för att arbeta självständigt och i team. Vi ser gärna att du är en flexibel och kreativ person med god förmåga att organisera och prioritera. Stor vikt kommer att läggas vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Övrigt

Vid tillsättning inom psykiatrin begär vi utdrag ur misstanke- och belastningsregistret. Denna förfrågan sköts av arbetsgivaren.

Sök tjänsten redan idag, vi intervjuar löpande.

Anställningsform Fastansat
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 40 tim/vecka, 100%
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/2152
Kontakt
  • Karin Lilja, 0700-20 59 41
Facklig företrädare
  • Fackliga nås via växeln , 0500-43 10 00
Publicerat 2018-04-06
Sista ansökningsdag 2018-04-30

Tilbage til Ledige stillinger