Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Ögonsjukvård, Operation 2 Mölndal

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Nu söker vi på Operation 2 inom Ögonsjukvård dig som är specialiserad ögonsjuksköterska eller operationssjuksköterska. Vi välkomnar dig till en arbetsplats med ett meningsfullt uppdrag som gör stor skillnad för en stor patientgrupp, allt från landets yngsta till de mest åldersrika. Vi är en arbetsplats med många möjligheter för dig som medarbetare!

Om verksamheten

Ögonsjukvården inom Sahlgrenska Universitetssjukhuset är med drygt 220 medarbetare Sveriges näst största ögonverksamhet. Vi bedriver allt från öppenvårdsmottagning till akutmottagning och har vår egna vårdavdelning och operationsavdelning. Vi är det lilla sjukhuset i det stora.

På vår operationsavdelning utförs all typ av ögonkirurgi fördelat på 7 operationssalar varav 3 är utrustade för narkos. Vi utför närmare 6 000 operationer varje år och bedriver dagkirurgi, akut- och slutenvård.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi kan erbjuda dig en arbetsplats med engagerade och drivna medarbetare där vi har ett tvärprofessionellt arbetssätt mellan olika yrkeskategorier. Om du är ögonsjuksköterska och har intresse av att arbeta i operationsmiljö erbjuder vi på lokal nivå upplärning och arbete tillsammans med erfarna kollegor.

För utbildade operationssjuksköterskor erbjuder vi en omväxlande miljö där du får vara med om allt från elektiv kirurgi till traumafall. Du får ett varierat arbete där en operation kan pågå i 10 minuter upp till flera timmar. Tillsammans med kollegor som har hög kompetens inom området får du vara med och bedriva och utveckla vår operationsavdelning.

Din arbetsvecka är dagtid måndag till fredag men det ingår också beredskapsarbete på kvällar och helger. Vi erbjuder också möjlighet till en tjänst där du kan arbeta kombinerat på vår pre-operativa avdelning samt på operation om intresse finns, vilket betyder att vi har den unika möjligheten att kunna erbjuda en stora variation av kombinationer.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är operationssjuksköterska eller ögonsjuksköterska. Vi tror att du som söker vår tjänst trivs med att samarbeta och att ingå i ett team. Som person ställer du dig positiv till förändringsarbete och motiveras av att utvecklas och hitta nya arbetssätt i ditt arbete. Du är flexibel och gillar snabba förändringar och nya utmaningar.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Fastansat
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg, Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/2297
Kontakt
  • Tf vårdenhetschef, Kerstin Hellgren, 031-343 06 01 eller 070-020 60 23
  • Verksamhetschef, Robert Olbe, 070-082 58 53
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet Teija Tydén , 031-343 00 94
Publicerat 2018-04-27
Sista ansökningsdag 2018-05-16

Tilbage til Ledige stillinger