Folktandvården, Utbildningskliniken Barn, Göteborg

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Tycker du om att arbeta med barn och ungdomar? Tycker du, som vi, att det är viktigt att få bra och kompetenta kollegor i framtiden?  Är du beredd att dela med dig av din kompetens? Om svaren är ja- då kan du vara precis den vi söker!

Om jobbet
Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov i åldrarna 0-19 år. Du får användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla. I dina arbetsuppgifter ingår assistans av tandläkare, men också eget patientarbete och andra sedvanliga tandsköterskeuppgifter. I tjänsten finns också möjlighet till medverkan vid den kliniska grundutbildningen av tandläkar- eller tandhygieniststudenter. Vi befinner oss i en spännande, utvecklingsinriktad och kunskapsintensiv miljö och ditt arbete som tandsköterska hos oss är varierat med många olika arbetsuppgifter. 

Om oss
Vid Utbildningskliniken barn bedrivs klinisk grundutbildning av tandläkare och tandhygienister samt sedvanlig allmäntandvård för barn och ungdomar. Undervisningen/handledningen sker huvudsakligen i ämnesintegrerad form och i nära samarbete med institutionen för odontologi. Lärargruppen består av ett team med tandsköterskor, allmäntandläkare, hygienister och specialister inom de olika ämnesområdena och bedrivs med studenter i mindre grupper.

Kliniken är modernt utrustad i ljusa och trivsamma lokaler. Vi använder T4 journal och har "traditionella" arbetstider (ej 7-19). Utbildningskliniken, med totalt 90 anställda består av två avdelningar, med drygt 20 medarbetare på enhet barn respektive ca 70 på enhet vuxen. Vi söker nu 1-2 tandsköterskor, med placering på enhet barn, som vill komplettera vår kompetenta och trevliga personalgrupp.

Om dig
Du är utbildad tandsköterska, gärna med ett par års erfarenhet. Du är öppen för olika arbetsuppgifter och strukturerad i ditt arbetssätt. Du är van att arbeta självständigt och intresserad av att aktivt delta i klinikens utveckling. För oss är det viktigt att du är en teamspelare som har lätt för att samarbeta, har en positiv attityd och är engagerad. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi letar efter dig som delar Folktandvårdens vision och värderingar. Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du måste därför trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande.

Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första tiden. Handledningsprogrammet är en del av vårt tvååriga utvecklingsprogram med upp till 8 dagars kompetensutveckling.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om rekryteringsprocessen
Du som inte redan är anställd hos oss blir kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken.

Anställningsform Fastansat
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/2563
Kontakt
  • Enhetschef: Helena Gunnesby , 073-434 31 34
  • Klinikoordinator: Anette Holmberg, 070-525 29 24
Facklig företrädare
  • Vision: Mari Liepins, 0730 60 25 40
Publicerat 2018-04-12
Sista ansökningsdag 2018-05-09

Tilbage til Ledige stillinger