Närhälsan Hjällbo vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om arbetet

Vi söker nu en distriktssköterska/barnsjuksköterska till vår barnavårdscentral. Arbetet är självständigt och omväxlande. Dina arbetsuppgifter kommer att vara barnhälsovårdsuppgifter som mottagningsarbete, rådgivning, vaccinationer, hembesök samt föräldragrupper.

Du ingår också i hela Familjecentralens team vilket innebär tight samarbete med barnmorska, förebyggande socionom samt öppenförskola. Du deltar i det unika samarbetet med vårt barnhälsoteam som har pågått i många år, vilket innebär samarbete med förskolorna i området. Du arbetar också tillsammans med hela vårdcentralen som har alla de kompetenserna som en vårdcentral har inklusive sjukgymnast.

Från och med hösten 2018 kommer vi att implementera Rinkebymodellen i vår verksamhet, vilket innebär utökande hembesök för förstföderskor, alternativt för de som föder sitt första barn i Sverige. Vi kommer då att erbjuda upp till 6 hembesök under barnets första 15 månader.

I arbetet ingår också handledning av studenter.

Om oss

Närhälsan Hjällbo är en väletablerad vårdcentral med gott rykte och med drygt 12900 listade patienter.

Befolkningen är ung, ofta barnrik och har sitt ursprung från hela världen. Vår barnavårdscentral och Familjecentral finns en trappa upp från vårdcentralen och samarbetet är mycket gott. Vårdcentralen har god bemanning, bra ekonomi och hög kontinuitet. Du kommer till en positiv arbetsplats med engagerade medarbetare som arbetar för kontinuerliga förbättringar.

Om dig

Du är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom barn och ungdom eller öppen hälso- och sjukvård. Erfarenhet från tidigare arbete på BVC är meriterande.

Som person är du noggrann och har god organisationsförmåga samt förmåga att arbeta självständigt. Vi ser också att du är en serviceinriktad person med ett positivt engagemang. Vi vill att du lever upp till Närhälsans kärnvärden: Pålitlig, Omtänksam och Nytänkade.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Fastansat
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/2564
Kontakt
  • Kristina Lindén Eriksson, Vårdcentralchef, Tfn 0761 - 08 22 32
Facklig företrädare
  • Therese de Don, Vårdförbundet, Tfn 0700 - 82 36 46
Publicerat 2018-04-09
Sista ansökningsdag 2018-05-17

Tilbage til Ledige stillinger