Folktandvården, HR-enheten

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Folktandvårdens HR-enhet har 21 medarbetare som finns på tre orter (Göteborg, Skövde och Vänersborg). Vi arbetar på en enhet som hanterar många spännande frågor i en utvecklingsinriktad organisation. En av enhetens främsta uppgifter är att driva och utveckla processer och aktiviteter som leder till att Folktandvården Västra Götaland kan behålla, utveckla, engagera och rekrytera medarbetare. Du är placerad i Göteborg men har som uppdrag att stödja klinikledningar i ett av våra geografiskt uppdelade allmäntandvårdsområden, vilket innebär resor i tjänsten.  

Om arbetet

Arbetet innebär att stödja chefer inom hela HR-området. Det är ett självständigt och proaktivt arbete med olika uppdrag och uppgifter inom arbetsmiljö, arbetsrätt, facklig samverkan, rehabilitering samt kompetensförsörjning och bemanning. 

Om dig

Vi söker dig med högskoleutbildning inom HR-området eller likvärdig relevant utbildning. Några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande. För oss är det viktigt att du är en teamspelare som har lätt för att samarbeta, skapa förtroende och är lyhörd samt har ett coachande förhållningssätt. Om du är rätt person har du förmåga till helhetsperspektiv och viljan att utveckla dig själv och ditt arbete samt medverkar aktivt i vårt förbättringsarbete inom HR. Viktigt är också att du har god förmåga uttrycka dig i tal och skrift.

I förberedelse av flytt till nya Regionens hus arbetar vi aktivitetsbaserat

Anställningsform Fastansat
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 tim/vecka
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/2599
Kontakt
  • Elna Pålsson, 0722-073244
Facklig företrädare
  • Ledarna Gunilla Bragd Kämpe , 070-082 26 46
  • Vision Mari Liepins , 0730-60 25 40
Publicerat 2018-04-10
Sista ansökningsdag 2018-04-25

Tilbage til Ledige stillinger