Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Gynekologi/reproduktionsmedicin, Avd 313

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Är du barnmorska och brinner du för att arbeta med kvinnors hälsa och vill arbeta hälsofrämjande? Sök då till oss!

Vi på avdelning 313 söker just nu en barnmorska till vår verksamhet. På avdelning 313 på Östra sjukhuset, bedrivs abortverksamhet och benign gynekologisk kirurgi. Många operationer sker dagkirurgiskt och verksamheten bedrivs i form av fem dygns vård, måndag till fredag. På avdelningen arbetar barnmorskor, läkare, sjuksköterska och undersköterskor. Tillsammans utgör vi ett gott gäng med god stämning och högt i tak.

Om tjänsten

Hos oss på avdelning 313 får du som barnmorska ett självständigt, ansvarsfullt och omväxlande arbete. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar handläggning av medicinska och kirurgiska abortpatienter samt pre- och postoperativ omvårdnad. Att ge ett gott omhändertagande av våra patienter utgör en naturlig del av din vardag.

Möjlighet till fortbildning inom reproduktiv och sexuell hälsa finns. Har du en certifiering inom ultraljudsdiagnostik för abortsjukvård så finns möjlighet till att bedriva barnmorskeledd abortmottagning.

Om dig

Du är legitimerad barnmorska med förskrivningsrätt och vana av arbete med preventivmedel. Du är flexibel och kan arbeta självständigt. Erfarenhet från gynekologisk vård samt abortverksamhet är meriterande för tjänsten. Även certifiering inom ultraljudsdiagnostik inom abortvård är meriterande.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom god samarbetsförmåga samt ett positivt och utåtriktat förhållningssätt. Att vara noggrann och sätta patienten i fokus är en självklarhet för dig.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Fastansat
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50-100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/2618
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Malin Portillo, 031-343 57 23
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Christina Sundbeck , 031-343 41 70
Publicerat 2018-04-13
Sista ansökningsdag 2018-05-03

Tilbage til Ledige stillinger