Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Psykiatri psykos, Avdelning 245

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

På Mölndals sjukhus ligger avdelning 245 som är en heldygnsvårdsavdelning med 11 vårdplatser för patienter med psykosdiagnos i det akuta skedet av sjukdomen. Vi arbetar med att skapa lugn och trygghet, tillgodose de basala omvårdnadsbehoven och normalisera patientens tillvaro. Vi arbetar utifrån ett personcentrerat arbetssätt i syfte att göra patienterna mer delaktiga i sin vård.

Avdelning 245 befinner sig i en nystart där vi söker sjuksköterskor som är intresserade av förbättringsarbete där fokus ligger på avdelningsarbetet med rutiner och struktur samt patientarbetet.

Vad kan vi erbjuda dig?

- Spännande arbetssätt där patienternas delaktighet står i fokus.
- Arbeta två helger av fem.
- Kompetensutveckling i form av fortlöpande interna utbildningar och föreläsningar i frågor som är relaterade till vård av psykossjukdom.
- Individuellt anpassad bredvidgång.
- Möjligheter till specialistutbildning i psykiatri.
- Som personal vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset erbjuds du friskvårdstillägg, rabatt på träningskort samt omfattas av försäkringar och företagshälsovård.

Om tjänsten

Du har en arbetsledande roll i avdelningsarbetet och har ansvar för omvårdnaden. Du arbetar i team tillsammans med två skötare. Du har ett tätt samarbete med läkare, sjuksköterskor, skötare.

Vi ser att du är en person som har ett genuint intresse av att hjälpa medmänniskor i behov av vård och önskar utvecklas i din roll som sjuksköterska då arbetsplatsen också kräver ett engagemang och intresse för utveckling av vården.

Tjänsten innebär ett vikariat på sex månader med möjlighet till förlängning.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet från psykiatriskt vårdarbete. Meriterande om du är specialistutbildad inom psykiatri. Är du en lugn, trygg och stabil person med empatisk förmåga som har lätt för att samarbeta kommer du passa utmärkt hos oss. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vill du veta mer? Skicka en ansökan så kan vi träffas för mer information.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tidsbegrænset ansættelse mere end 6 måneder
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/2694
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Martin Löw-Larsen, 070- 020 60 38
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Anna-Lisa Johansson, 031- 343 22 15
Publicerat 2018-06-20
Sista ansökningsdag 2018-07-04

Tilbage til Ledige stillinger