Folkhögskoleförvaltningen, Göteborgs folkhögskola

Västra Götalandsregion är huvudman för sex folkhögskolor, Billströmska, Dalsland, Fristad, Grebbestad, Göteborg och Vara.

Vi bedriver utbildning och folkbildning genom att deltagare kan läsa allmän kurs för att få behörigheter till högre studier eller profilkurs där de kan fördjupa sig i ett specialområde. Det finns ett trettiotal längre kurser att välja mellan. Deltagare väljer själv hur och vad de vill studera. På flertalet av våra skolor driver vi också olika projekt för bland annat människor som står utanför arbetsmarknaden.
Många säger att deras år på folkhögskolan var deras bästa år i livet! Folkhögskolorna gör skillnad!

Göteborgs folkhögskola är en av landets största folkhögskolor. Vi ligger vid Nya Varvet i Göteborg, men har även verksamhet i Biskopsgården. Skolan har ca 500 studerande och cirka 65 anställda. Allmän kurs är en stor del av verksamheten men skolan erbjuder har även fritidsledarutbildning, filmproduktion, teater/skådespeleri, stödassistentutbildning, SFI och etableringskurser för nyanlända mm.

Beskrivning/arbetsuppgifter

Du arbetar med att sköta skolans driftsfrågor och lokaler, vilket innebär felanmälningar och diverse kontakter med t.ex. fastighetsägare, leverantörer och hantverkare, men även förbyggande underhåll och löpande drift samt avancerad hjälp inom IT- och teknik. Uppgifterna innefattar även varumottagning och transporter, öppning/låsning, vilket inkluderar viss larmhantering samt viss yttre skötsel. Du kommer ingå i ett team som stöttar deltagare, personal och besökare och som bidrar till att skolans verksamhet fungerar på ett bra sätt. Du är även delaktig i det systematiska arbetsmiljöarbetet samt är behjälplig vid skyddsronder. En viss del av arbetet kan bestå av ljus- och scenteknik, varför erfarenhet från detta område är meriterande men inte ett krav.

Kvalifikationer

Adekvat utbildning inom området, gärna med teknisk inriktning. Som person är du lösningsorienterad, gillar att ta egna initiativ och har ett stort engagemang. Du tycker om att skapa och bibehålla goda relationer med kollegor, respekterar deltagare och sätter deras trygghet i centrum. Du är vidare självgående, men arbetar också gärna tillsammans med andra för att lösa uppkomna situationer. Då uppgifterna varierar från dag till dag krävs det att du är lyhörd, serviceinriktad och uppmärksam på vilka behov som finns. En god IT-kompetens och B-körkort är en förutsättning. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer planeras till vecka 21.

 Anställningsform Fastansat
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/2884
Kontakt
  • Lotta Jansson, birt rektor, 031 -769 76 30
Facklig företrädare
  • Lisbeth Lind, Kommunal, 031-769 76 14
Publicerat 2018-04-24
Sista ansökningsdag 2018-05-15

Tilbage til Ledige stillinger