Skaraborgs Sjukhus, Område Kirurgi, K2, Urologavdelning

Skaraborgs Sjukhus( SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och är över 4500 medarbetare.Vi arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård.Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv.Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Vi vill bli fler!

Vi som jobbar på urologiavdelningen i Skövde älskar vårt jobb. Det är omväxlande, utvecklande, roligt och meningsfullt. Är du intresserad av urologi och vill ha ett utvecklande arbete i ett positivt arbetsklimat så kommer du att trivas hos oss inom den urologiska verksamheten på Skaraborgs Sjukhus.

Om arbetet

Arbetet hos oss är utmanande och omväxlande, eftersom vi bedriver både planerad och akut sjukvård. För oss är det viktigt att arbeta med utveckling och ständiga förbättringar för att kunna erbjuda den bästa vården för våra patienter, såväl som en stimulerande arbetsmiljö för våra medarbetare.

Vi erbjuder

Vi satsar mycket på personlig utveckling genom att tid för detta finns inplanerat i schemat. Just nu ger vi också ett extra lönetillägg på 3 000kr/månad till dig som är legitimerad sjuksköterska och börjar hos oss. Om du vill gå vidare i karriären kan du bland annat vidareutbilda dig till uroterapeut, eller läsa en högskoleutbildning i fördjupad urologisk omvårdnad.

Vi söker

Fler kreativa, godhjärtade, skickliga och omtänksamma sjuksköterskor som gillar att jobba i en lärorik och inspirerande miljö tillsammans med oerhört kompetenta kollegor. Trivsel och gemenskap med kollegor är A och O för att ha nöjda medarbetare. Med det följer också en ännu bättre och säkrare vård för patienterna. Vi vill att du som arbetar hos oss ska känna att du gör skillnad varje dag.

 

Godkänd sjuksköterskeexamen är ett krav för tjänsten och har du några års arbetslivserfarenhet är det meriterande. Stor vikt kommer också att läggas på personlig lämplighet.

 

Läs en mer detaljerad beskrivning om att arbeta på urologiavdelningen i Skövde här: http://www.vgregion.se/ledigajobburologi

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Anställningsform Fastansat
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/2911
Kontakt
  • Anna-Lena Broberg, Enhetschef Urologi, 0700-82 48 17
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 0500-43 19 36
Publicerat 2018-04-25
Sista ansökningsdag 2018-06-06

Tilbage til Ledige stillinger