Skaraborgs Sjukhus, Område Kirurgi, K4, Ortopedmottagning Skövde

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) bedriver verksamhet på fyra orter i Skaraborg; Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och har över 4000 medarbetare som tillsammans med patienter och samarbetspartners arbetar för att ge invånare i närområdet en god vård och hälsa. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att ge patienterna en säker vård och våra medarbetare en utvecklande och trivsam arbetsplats.
Västra Götalandsregionens vision är Det goda livet.

Beskrivning
Mottagningsverksamheten inom område ortopedi på Skaraborgs sjukhus har ca 15 000 besök per år. Vi utreder och behandlar ortopediska skador och sjukdomar. Här arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, gipstekniker, medicinska sekreterare, sjukgymnaster och arbetsterapeuter.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna innebär i första hand gipsning och tejpning av patienter. Genom din specialkompetens kommer du också att medverka på centraloperation vid behov.

Som en i arbetslaget – vi är tio medarbetare - kommer du att medverka i alla arbetsuppgifter som din kompetens kan fylla.

Kvalifikationer
Du har utbildning som undersköterska. Utbildning och/eller erfarenhet av gips- och tejpningsteknik är en merit men inget krav.
Som undersköterska erbjuds du utbildning dig till gipstekniker.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och fallenhet för arbetsuppgifterna. Dessutom ser vi gärna att du har initiativförmåga, flexibilitet och kan arbeta självständigt.

Övrigt
Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Anställningsform Fastansat
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/2994
Kontakt
  • Enhetschef Marie Axell , 0500-43 18 76
Facklig företrädare
  • Kommunal , 0500-43 10 00
Publicerat 2018-05-29
Sista ansökningsdag 2018-06-27

Tilbage til Ledige stillinger