Närhälsan Kongahälla rehabmottagning

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Välkommen till Närhälsan Kongahälla rehabmottagning! Vi är en helt nystartad enhet som slår upp dörrarna till våra nya fina lokaler i maj 2019. Vi kommer att vara placerade i direkt anslutning till Kungälvs resecenter vilket ger goda pendlingsmöjligheter. Vårdcentral, Ungdomsmottagning, Barnmorskemottagning och Habilitering & Hälsa kommer att flytta in samtidigt vilket kommer att ge möjlighet till nya samarbetsformer. Kongahälla rehabmottagning kommer att vara en arbetsplats och mottagning som genomsyras av nytänkande vad gäller logistik i vårdflödet. Det kommer att finnas stor möjlighet till egen påverkan och inflytande vad gäller arbetstider, planering, tidbok och arbetsuppgifter, vilket vi ser som en förutsättning för att kunna göra ett bra jobb och upprätthålla god arbetsmiljö.

Om arbetet

Hos oss är du ofta förstabedömare. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att undersöka, utreda och behandla personer med funktionsnedsättning, i alla åldrar och med varierande diagnoser och besvär. Åtgärderna sker individuellt och/eller i grupp och utförs framför allt på mottagningen, men ibland även i patientens hem.

Om dig

Vi söker dig som har ett stort intresse av verksamhetsutveckling med patienten i fokus och vill vara med och utveckla framtidens rehabmottagning i Kungälv. Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast, gärna med erfarenhet av arbete inom primärvård eller annat polikliniskt arbete. Har du dessutom kunskap inom MDT/McKenzie, manuella tekniker, akupunktur och medicinsk träningsterapi är det meriterande. Du är flexibel, har god samarbetsförmåga och förmåga att arbeta självständigt. Du är också intresserad av och tar egna initiativ till förbättring och utveckling. Du har alltid ett gott bemötande, är pålitlig och omtänksam. Eftersom arbetsbelastningen tidvis kan vara hög är det viktigt att du klarar av högt tempo och kan prioritera bland arbetsuppgifterna.

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Fastansat
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/5982
Kontakt
  • Albin Kolberg, Enhetschef, 070-356 10 81
Facklig företrädare
  • Abdol Vazae, Fysioterapeuterna, 0736 - 63 68 89
Publicerat 2018-10-29
Sista ansökningsdag 2018-11-25

Tilbage til Ledige stillinger