NU-sjukvården, Område I, Neuro- och rehabiliteringsklinik

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Rehabiliteringsmedicin
Neuro- och rehabiliteringskliniken har sin verksamhet på både Uddevalla sjukhus och NÄL. Klinikens verksamhet omfattar utredning, vård och behandling inom neurologi, strokevård och rehabiliteringsmedicin.

Sektionen för rehabiliteringsmedicin är belägen i Uddevalla. Den har en avdelning med 8-10 vårdplatser, en dagvårdsenhet med 12 vårdplatser, rehabiliteringsmottagning och spasticitetsmottagning.

Arbetssättet är multidisciplinärt och teambaserat. Verksamheten är inriktad mot neurorehabilitering och de flesta av våra patienter har hjärnskador, ryggmärgsskador eller andra neurologiska tillstånd.

Sektionen har ett nära samarbete med strokevården och neurologisektionen.

Vi söker nu ytterligare en överläkare/specialistläkare till vår rehabiliteringsmedicinska verksamhet för förstärkning och utveckling.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är specialist i rehabiliteringsmedicin och som gärna har erfarenhet av vår typ av verksamhet. Vi ser även att du på ett pedagogiskt sätt kan kommunicera både med patienter och kollegor.

Specialistläkare i närliggande specialitet såsom neurologi och psykiatri men även allmänmedicin och geriatrik med intresse för rehabilitering välkomnas också för vidare diskussion.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Fastansat
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Uddevalla/Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/6912
Kontakt
  • Tf verksamhetschef Björn Kallin,, 010-435 10 11
  • Överläkare Jesper Åberg,, 010-435 00 00
Facklig företrädare
  • SACO Hanna Åberg,, 010-435 00 00
Publicerat 2018-11-15
Sista ansökningsdag 2019-01-07

Tilbage til Ledige stillinger