Alingsås lasarett, Kirurg- och Ortopedkliniken , Kirurgavdelning 6

Alingsås lasarett är ett akutsjukhus med närsjukvårdsuppdrag och en regional aktör inom specifika medicinska områden. Sjukhuset erbjuder hälso- och sjukvård dygnet runt i samarbete med andra vårdaktörer. Genom moderna arbetssätt och effektivt nyttjande av resurser ska sjukhuset öka tillgängligheten för patienter i närområdet och i Västra Götalandsregionen. Alingsås lasarett har ca 750 anställda och en omsättning på 660 miljoner.


Kirurgi- och ortopedikliniken bedriver en omfattande verksamhet inom allmänkirurgi, ortopedi och urologi. Tillsammans med Anestesikliniken utförs ett stort antal operationer, både inom slutenvård och öppenvård. Verksamheten består också av tidsbeställda specialistmottagningar, öppenvårdsverksamhet med gynekologi, öron- näsa- hals-mottagning, samt en onkologimottagning för cancerpatienter. Inom slutenvården finns två vårdavdelningar.

Öppet hus

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss på kirurgavdelningen? Ta chansen och träffa dina framtida chefer samt kollegor. Vi anordnar ett öppet hus på avdelningen med möjlighet att se arbetsplatsen och ställa frågor. Du kan besöka oss följande tider:

  • 29 januari från kl. 15.00
  • 5 februari från kl. 16.00

Kirurgavdelningen ligger på plan 5 (avdelning 6). Ring någon av avdelningscheferna Jennie 0322 226385 alternativt Lillemor 0322 226607 när du är framme så möter de dig.

Hoppas vi ses!

Beskrivning

Kirurgavdelningen har 25 vårdplatser med både planerad och akut kirurgisk, urologisk samt palliativ vård. På avdelningen är vi ca 50 medarbetare och i april flyttar vi in till vår nybyggda avdelning. Varje ny medarbetare erbjuds mentorskap vilket är ett led i en patientsäker vård.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på kirurgen har du en viktig profession i teamet då du arbetar i ett nära samarbeta med både undersköterskor, läkare samt rehabpersonal för att skapa en god vård för patienten.
På kirurgavdelningen har du har möjlighet att påverka och göra skillnad för patienten i det dagliga arbetet.
Ytterligare har du god möjlighet att fortsätta utvecklas in din yrkesroll då vi arbetar med ständig utveckling av den personliga kompetensen hos varje enskild medarbetare.

Kvalifikationer

Du ska vara legitimerad sjuksköterska. Har du erfarenhet från kirurgisk verksamhet är meriterande. Vi söker dig som uppskattare ett flexibelt arbete då du kommer att jobba med varierande arbetsuppgifter samt patientkategorier. En glad och positiv inställning stämmer väl överens med avdelningen anda. Du behöver inte arbetat natt tidigare då vi alltid är två sjuksköterskor som arbetar tillsammans vilket innebär att det alltid finns en erfaren kollega att rådfråga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering.  

Arbetstid

Tjänsten är anpassningsbar efter dina behov, du kan alltså endast arbeta natt alternativt på dygnets alla timmar med övervägande arbetstid förlagd till nattjänstgöring. Schemaläggning i arbetstidsmodell. På natten arbetar du i parvård med 2 SSK och 2 USK. Fördelarna med att arbeta natt hos oss är att du arbetar 34,20 timmar som ger en heltidslön samt OB-ersättning.

Vi tillämpar löpande urval i processen.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Fastansat
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80 %
Ort Alingsås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7300
Kontakt
  • Jennie Norlander, 0322 226385
  • Lillemor Löfström, 0322 226607
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 0322-22 66 80
  • Lina Olsson, 0322-226601
Publicerat 2019-01-21
Sista ansökningsdag 2019-02-04

Tilbage til Ledige stillinger