NU-sjukvården, Specialistmedicinklinik, Diabetes/Endokrinmottagningen

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Diabetesmottagning/Endokrinmottagningen
Framtidens Diabetesvård kräver förstärkning och vi söker ny medarbetare för våra verksamheter inom Diabetes/Endokrinmottagningen förlagd till NÄL i Trollhättan. Inom diabetesteamet har diabetessjuksköterskorna en nyckelfunktion. Vårt arbete riktar sig i första hand till personer med typ 1 diabetes.

Om tjänsten
Arbetet innebär att självständigt ansvara för att planera och utföra egen diabetesmottagning, dagvård ,telefonrådgivning , patientutbildning samt hantera akuta besök och konsulter från sjukhusens övriga verksamheter. Det ingår också att aktivt delta i vårt utvecklings och kvalitetsarbete.

Kvalifikationer
Du ska vara legitimerad sjuksköterska, med Diabetesutbildning minst 15hp. Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet gällande teamarbete med typ 1 diabetiker på medicinklinik/mottagningsverksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Fastansat
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75-100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7314
Kontakt
  • Vårdenhetschef Marie-Louise Dahlèn-Lindqvist, 010-435 48 00
  • Sektionsledare Maria Ohlsson, vxl 010-435 00 00
Facklig företrädare
  • Anette Fristedt, Vårdförbundet , 010-435 69 54
Publicerat 2018-11-27
Sista ansökningsdag 2018-12-11

Tilbage til Ledige stillinger