Skaraborgs Sjukhus, M3, Administration M3

Skaraborgs Sjukhus( SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och är över 4500 medarbetare.Vi arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård.Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv.Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Är du en nyfiken, kvalitetsmedveten och utvecklingsorienterad lagspelare? Då har vi jobbet för dig!

Verksamhetsområde M3 är ett brett och spännande verksamhetsområde som består av verksamheterna Hud, Infektion, Njurmedicin och Kardiologi. Enheten för vårdhygien ingår också i verksamhetsområdet. Vi har såväl mottagningar som vårdavdelningar. Till våra verksamheter kommer patienter från hela Skaraborg. Hos oss arbetar drygt 350 duktiga medarbetare som sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, läkare etc. Vi har fokus på utveckling och jobbar aktivt med förbättrings- och processarbete, med patienten i centrum.

Vi söker nu två medicinska sekreterare, en till kardiologen och en till hudmottagningen, som vill utveckla och utvecklas med oss. Varmt välkommen med din ansökan!

Vad kommer du att få arbeta med?

I arbetet som medicinsk sekreterare inom verksamhetsområde M3 arbetar du bl a med medicinsk dokumentation, receptionsarbete, posthantering, remisshantering, tidbokning, registreringar i vårt patientadministrativa system, telefonservice etc. Arbetet är omväxlande och du ges möjlighet att arbeta såväl självständigt som i team. Vi arbetar utifrån ett helhetsperspektiv och hjälper varandra inom alla specialiteter på M3, framförallt med dokumentation. Du kommer även att vara en viktig del i verksamhetens utvecklings- och förbättringsarbete, t ex genom att ingå i tvärprofessionella team där just din kompetens behövs för att tillsammans med andra yrkeskategorier utveckla vårt arbeta och säkerställa en god kvalité. Vi värdesätter också ditt egna driv och utvecklingsfokus.

Kvalifikationer

Du har-utbildning till medicinsk sekreterare eller motsvarande, med goda kunskaper i svenska språket. Vi ser att du är en van användare av olika IT-verktyg, gärna journalsystemet Melior och Elvis. 

Vi söker dig som är kvalitetsmedveten, strukturerad, flexibel, ansvarskännande och som har lätt att samarbeta med andra människor. Vi värdesätter även nytänkande, kreativitet och att du är öppen för förändringar.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Vi intervjuar löpande

Anställningsform Fastansat
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 40 tim/vecka, 100 %
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/1153
Kontakt
  • Anna-Carin Karlén, enhetschef, Tel 0500 - 43 12 44
Facklig företrädare
  • Vision, Tel 0500 - 43 19 44
Publicerat 2019-02-18
Sista ansökningsdag 2019-03-06

Tilbage til Ledige stillinger