Hälsan och Stressmedicin, Hälsan & Arbetslivet, Fyrbodal, Uddevalla

Hälsan och Stressmedicin är en del av Västra Götalandsregionen med verksamhetsdelarna Hälsan & Arbetslivet samt Institutet för Stressmedicin.

Förvaltningens uppdrag är att bedriva företagshälsovård för Västra Götalandsregionens förvaltningar och bolag samt bedriva forskning och kunskapsspridning för att motverka ogynnsam stress och stressrelaterad ohälsa.

Beskrivning
Hälsan & Arbetslivet arbetar utifrån ett systematiskt arbetsmiljöperspektiv (SAM) inom områdena medicin, ergonomi, hälsopromotion, miljö, teknik och beteendevetenskap. Vi deltar i ett flertal projekt, såväl regionala som nationella, inom arbetsmiljö, hälsa och rehabilitering och kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter.


Arbetsuppgifter
Vi söker nu en medarbetare till vår verksamhet i Uddevalla och Trollhättan.
Arbetet sker på organisations-, grupp- och individnivå och är av främjande, förebyggande och återskapande karaktär. I arbetet ingår olika former av kartläggningar, ledarutveckling, grupputveckling, handledning, genomförande av föreläsningar/utbildningar och konflikthantering. En del av arbetet är arbetsförmågebedömningar och att ta emot enskilda individer för samtalsstöd, ofta handlar det om personer med stressrelaterad problematik. Arbetet bygger mycket på att skapa och bibehålla goda relationer med regionens chefer, HR och medarbetare. I Fyrbodal arbetar du i team som består av psykolog, ergonomer, företagsläkare, företagssköterskor, hälsoutvecklare, arbetsmiljöingenjör och FHV-sekreterare.
Placering gäller Fyrbodal – Uddevalla/Trollhättan. Men vissa uppdrag kan ske inom hela Västra Götalandsregionen. 


Kvalifikationer
Vi söker en leg. psykolog, gärna med specialistkompetens inom arbets- och organisationspsykologi eller motsvarande. Arbete med ledarutveckling och arbete med ledningsgrupper är meriterande. Du bör ha goda kunskaper och erfarenhet från kliniskt arbete med intresse för samarbete och utveckling av kundrelationer. Erfarenhet från företagshälsovård eller annat arbete inom intäktsfinansierad verksamhet är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Övrigt
Inom Hälsan & Arbetslivet ser vi mångfald som en tillgång både vad gäller kön, ålder och etnisk bakgrund.

Krav på körkort.

Dagtjänstgöring med flextid tillämpas. 

Anställningsform Permanent position
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Uddevalla/Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/3471
Kontakt
  • Enhetschef Tore Gustafsson, 0709-460716
  • HR-chef Kerstin Hammerbo, 0767-649930
Publicerat 2017-05-05
Sista ansökningsdag 2017-05-29

Return to job vacancies