NU-sjukvården, Område III, Öppenvårdsmottagning Vänersborg

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Din nya arbetsplats? Vi söker nu en sjuksköterska för visstidsanställning på vår mottagning!

Vuxenpsykiatrisk öppenvårdsmottagning, Vänersborg
Den psykiatriska öppenvårdsmottagningen i Vänersborg ingår i Område III, Vuxenpsykiatri, NU-sjukvården. Det är en del i den psykiatriska verksamheten som även består av dagsjukvård. Teamet på dryga 30 personer består av läkare, psykologer, beteendevetare, teamsekreterare, skötare, kuratorer, sjukgymnast, arbetsterapeuter och sjuksköterskor

Vårt uppdrag på mottagningen är att utreda, diagnostisera, behandla och rehabilitera patienten i dess närmiljö. Behandlingsarbetet sker både individuellt och i grupp. Vi gör akuta insatser, hembesök och samarbetar med såväl den slutna psykiatriska vården som för patienten viktiga resurspersoner, såsom anhöriga och myndigheter.

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska hos oss innebär arbetet omvårdnads- och behandlingsarbete i form av medicinuppföljningar, bedömningssamtal, stöd- och samtalsterapier, samverkan med andra vårdgivare, vårdplaneringar och kvalitetsarbete. Du kommer ingå i mottagningens psykosteam.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska gärna med vidareutbildning i psykiatri, erfarenhet från öppenvård och/eller slutenvård är önskvärt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Tjänsten är ett vikariat till och med 20190331. Hör gärna av dig för mer information. Intervjuer sker fortlöpande under annonseringstiden.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Temporary position longer than 6 months
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Vänersborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/2971
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Ewa Mether, tfn. 010-435 64 31
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Haide Gårdlind-Mellgren, tfn. 010-435 69 52
Publicerat 2018-06-18
Sista ansökningsdag 2018-07-16

Return to job vacancies