NU-sjukvården, Område II, AnOpIVA, Sektion IVA, IVA NÄL

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Intensivvårdsavdelningen/intermediäravdelning/uppvakningsavdelningen
Verksamheten IVA/IMA/UVA på NÄL tillhör AnOpIVA kliniken under Område II i NU-sjukvården. AnOpIVA har också verksamhet på Uddevalla sjukhus med stabiliseringsenhet och uppvakningsvård. Vården på intensivvårdsavdelningen NÄL är högspecialiserad och kräver stundom ett högt tempo för att klara av att möta de svårt sjuka patienterna, traumafallen, behandlingarna samt observationerna som förekommer. Arbetet kräver även en yrkesvana för att möta patienternas mobiliseringsbehov.


Om tjänsten
Vi vill nu rekrytera intensivvårdssjuksköterskor och/eller sjuksköterskor med ett mycket stort intresse av intensivvård, till vår spännande verksamhet som bedrivs dygnets alla timmar! Kanske har du lång erfarenhet eller så är du nyare i professionen men är redo för nästa utmaning.

För dig som är intresserad finns möjlighet till utveckling inom vår avdelning, och som sjuksköterska hos oss kan du vidareutbilda dig under din anställning. Vi har ett välutbyggt system för utbildning, fortbildning, förbättringsarbeten och kompetensutveckling. Vi erbjuder dessutom personlig kompetensutveckling anpassad till individens behov. Det finns möjligheter att delta och/eller driva förbättrings och utvecklingsarbeten på avdelningen.


Kvalifikationer
Intensivvårdssjuksköterska/legitimerad sjuksköterska som är redo för nästa steg i sin utveckling. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Övrigt

  • Tillsättning sker fortlöpande under ansökningstiden
  • Tjänsten gäller dag/kväll, ren natt alternativt rotationstjänstgöring
  • Goda pendlingsmöjligheter finns till NÄL, endast 38 minuter från Göteborg!Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Permanent position
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad Månadslön
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/3922
Kontakt
  • Avdelningschef, Jenny Antonsson, tfn 010-435 13 51
  • Avdelningschef, Marcus Därnemyr, tfn 010-435 13 53
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Stefan Heinze , tfn 010-435 13 00
Publicerat 2018-09-21
Sista ansökningsdag 2018-10-19

Return to job vacancies