Angereds Närsjukhus, Specialistcentrum Vuxna

Varmt välkommen till Angereds Närsjukhus, det lilla sjukhuset med det stora uppdraget! Hos oss erbjuds specialistvård för både barn och ungdomar samt vuxna inom en rad områden. Dessa består av exempelvis psykiatri, smärta, neurologi, kirurgi, ortopedi och gynekologi. Sjukhuset är nybyggt och modernt med ett uttalat närsjukvårdskoncept. Som arbetsgivare erbjuder vi dig utvecklingsmöjligheter och förutsättningar att göra skillnad för en bättre hälsa hos invånarna i Nordost. Hos oss engagerar sig alla medarbetare i verksamhetsutveckling och för det goda mötet. Vi är ett av sjukhusen inom Sjukhusen i väster som ingår i Västra Götalandsregionen och vi bedriver verksamhet i huvudsak under dagtid.

Gå gärna in och läs mer om oss på:
www.angeredsnarsjukhus.se
https://www.facebook.com/angeredsnarsjukhus/

Om oss

Angereds Närsjukhus bedriver specialistvård inom Barn- och ungdomsverksamhet, Opererande specialiteter och Specialistcentrum Vuxna. Inom Medicinsk service finns vår administrativa enhet med medicinska sekreterare och receptionister. I samma hus som sjukhuset finns Röntgen och Provtagning/Lab samt Närhälsan Angered. Inom Specialistcentrum vuxna ingår mottagningar inom Neurologi, Lunga, Psykiatri, Smärta och Kardiologi- och diabetes.

På Angereds Närsjukhus arbetar vi mycket i team vilket innebär att läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, biomedicinsk analytiker, kurator, dietist, fysioterapeut, psykolog, arbetsterapeut, logoped och medicinsk sekreterare arbetar tillsammans med patienten enligt vårt motto "I mötet gör vi skillnad för en bättre hälsa".

Inom Specialistcentrum Vuxna arbetar tre vårdenhetschefskollegor och närmaste chef är verksamhetschefen som du rapporterar till. Mottagningen har en medicinskt ansvarig läkare och sektionsledare. Inom Sjukhusledning & Stab finns Ekonomiavdelningen, HR-avdelningen, Kommunikationsavdelningen, Utvecklingsavdelningen och FOU till ditt stöd i olika frågor.

Om jobbet

I chefsuppdraget ansvarar du för det dagliga operativa arbetet för samtliga personalkategorier inom mottagningen och har det fulla ansvaret för verksamhet, ekonomi, personal och arbetsmiljö. Du ingår i verksamhetsledningen inom Specialistcentrum Vuxna och förväntas ta en aktiv roll i denna. Du kommer även delta i chefsmöten inom Angereds Närsjukhus.

Du ansvarar för enhetens verksamhets- och kompetensutveckling och implementering av vårdprocesser och teamarbete. Inom Angereds Närsjukhus finns ett tätt och bra samarbete inom sjukhuset och då organisationen består av få chefsnivåer är beslutsvägarna korta. 

Om dig

  • Högskoleutbildning inom vårdyrke eller annat som arbetsgivaren bedömer vara lämpligt för uppdraget.
  • Dokumenterad erfarenhet av personal, ekonomi och verksamhetsansvar.
  • Dokumenterad erfarenhet av att ha arbetsmiljöansvar.
  • Förmåga att leda, utveckla och motivera medarbetarna att ta eget ansvar och växa i sin yrkesroll
  • Förmåga att arbeta strukturerat både självständigt och i team.
  • Goda datorkunskaper är ett krav. Erfarenhet av Heroma, Melior och Elvis är meriterande.
  • Goda kunskaper i svenska språket är ett krav. Ytterligare språkkunskaper ser vi som en fördel.

Vi anser att mångfald i personalstyrkan är en väsentlig faktor för att nå bra verksamhetsresultat och för att utveckla verksamhetens innehåll och kvalitet.

I rekryteringen kommer Angereds Närsjukhus att utgå från regionens chefskriterier samt lägga stor vikt vid den personliga lämpligheten.

Låter det spännande? Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Permanent position
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/6075
Kontakt
  • Marie Gardtman, Verksamhetschef, tfn: 0702-14 90 77
Facklig företrädare
  • Pia Rönnesjö, Kommunal, tfn: 031-332 69 78 , Liselotte Björklund, Vårdförbundet, 0730-8717 40
Publicerat 2018-10-08
Sista ansökningsdag 2018-10-22

Return to job vacancies