Närhälsan Guldvingens Vårdcentral, Lidköping

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss
Guldvingens vårdcentral söker en medicinsk sekreterare. Tjänsten är en tillsvidareanställning 100%. Guldvingens vårdcentral har ca 14300 listade patienter och vår verksamhet pågår 8-17 alla vardagar. Vi har drygt 65 anställa som tillsammans jobbar för att ge våra patienter en god och säker vård.

Om arbetet
Våra medicinska sekreterare är en viktig kugge i det stora maskineri som vår vårdcentral utgör. Våra medicinska sekreterare möjliggör det omfattande vårdarbete som bedrivs på Guldvingen. Utan den arbetsgruppens insatser stannar vår verksamhet.
De senaste åren har vi gjort en omfattande uppgiftsväxling där de medicinska sekreterare fått nya arbetsuppgifter. I dag bevakar de bland annat både receptsamtal och återbud i Call Me och hjälper läkarna i planeringsarbete och prioriteringar. Vi har på vår vårdcentral ansvaret för bemanning av stafettläkare inom Närhälsan Skaraborg. Listan kan göras lång och du förväntas vara med i det fortsatta arbetet framöver och vara beredd att pröva nya arbetsuppgifter.

För att du ska passa in i vårt sätt att arbeta ska du vara påhittig och självständig och vi kommer att lägga mycket vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi kommer att genomföra intervjuer löpande.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Permanent position
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/6309
Kontakt
  • Karin Utbo, Vårdcentralschef, tel. 070-082 50 83
Facklig företrädare
  • Ingrid Ringeby, Vision, tel. 0510-854 38
Publicerat 2018-10-18
Sista ansökningsdag 2018-11-15

Return to job vacancies