Skaraborgs Sjukhus, Område Kirurgi, K5, Käkkirurgi

Skaraborgs Sjukhus( SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och är över 4500 medarbetare.Vi arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård.Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv.Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning
Käkkirurgiska Kliniken på Skaraborgs Sjukhus, Skövde, ingår i verksamhetsområdet K5 som även innefattar Ögon- och ÖNH-mottagning med en slutenvårdsavdelning, Ögonoperation samt Logopedi.

Kliniken har en bred verksamhet inom det käkkirurgiska vårdpanoramat. I området ingår dentoalveolär kirurgi, implantat, ortognatkirurgi, trauma och i mindre omfattning käkledskirurgi. På kliniken finns tre käkkirurger, två assistenttandläkare, tre ansiktsprotetiker, tio tandsköterskor och en sjuksköterska. Vi har ett nära samarbete med ÖNH-mottagningen och Specialisttandvården. Till våren 2019 kommer vi att flytta till helt nya lokaler i det nybyggda MTV-huset.

Arbetsuppgifter
Som tandsköterska kommer du att assistera vid operation och mottagning. Det ingår även instrumentvård, receptionsarbete och röntgen. Beroende på verksamhetens behov, din kompetens och intresse kan du även komma att erbjudas individuella uppdrag.

Kvalifikationer
Vi söker dig med ett stort intresse för käkkirurgi. Du ska ha ett positivt förhållningssätt samt god samarbets- och initiativförmåga. Andra egenskaper som värderas högt är att du är flexibel och serviceinriktad. Operationstandsköterskeutbildning och tidigare tjänstgöring inom käkkirurgi ses som meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Permanent position
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%, 40h/v
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/6643
Kontakt
  • Mariana Edvinsson, 0500-432984
Facklig företrädare
  • Vision, 0500-431000
Publicerat 2018-10-30
Sista ansökningsdag 2018-11-13

Return to job vacancies