Närhälsan Gråbo vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Vi söker dig som vill arbeta tillsammans med oss på Närhälsan Gråbo vårdcentral, där du erbjuds en positiv arbetsmiljö med humor och laganda. Här arbetar ca 30 medarbetare i olika yrkeskategorier. Vi har en väl fungerande välbemannad vårdcentral med drop-in mottagning på förmiddagar och ca 9.400 listade patienter. Vi finns på pendlingsavstånd från Göteborg med goda kommunikationer.

Om arbetet

Som undersköterska hos oss får du ett omväxlande arbete. Dina arbetsuppgifter kommer främst att vara provtagning, patientnära analyser och mottagningsarbete med bland annat såromläggningar samt suturtagning, men även assistans vid läkarbesök och operationer. Handledning av elever kan också komma att ingå.

Om dig

Du som söker är utbildad undersköterska. Har du erfarenhet av arbete inom primärvård är det meriterande. Vi vill att du är en flexibel och kreativ person med god förmåga att organisera och prioritera. Vi värdesätter personliga egenskaper som förmåga att arbeta självständigt och bra bemötande mot patienter och medarbetare. Du lever upp till Närhälsans kärnvärden som är Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Villkor

Tjänsten gäller ett vikariat under ett år med tillträde i april.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Temporary position longer than 6 months
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Gråbo
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7301
Kontakt
  • Josefin Selander, Teamledare, Tfn 010 - 435 87 21, Mobil 0761 - 44 90 57
  • Martina Bergsten, Vårdcentralchef, Tfn 0722 - 09 12 40
Facklig företrädare
  • Marie Gustafsson, Kommunal, Tfn 0700 - 20 77 83
Publicerat 2018-11-27
Sista ansökningsdag 2018-12-11

Return to job vacancies