Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Ortopedmottagning Sahlgrenska

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om vår verksamhet

Inom Ortopedi arbetar vi med både länssjukvård och högspecialiserad vård inom ryggkirurgi och tumörkirurgi.

Vi på ortopedmottagning Sahlgrenska söker nu en sjuksköterska som kan komplettera vår kunniga personal. På vår mottagning arbetar sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter samt läkare. I nära anslutning till vår enhet arbetar även ortopedtekniker. Vi arbetar i team kring patienter med ryggproblem.

Om tjänsten

Att arbeta som sjuksköterska hos oss innebär ett omväxlande arbete i mötet med patienten både före och efter operation. Du planerar och förbereder patienten inför ett ingrepp och ger information och rådgivning. Administrativt arbete med kallning och planering av besök är också en del av tjänsten.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med ortopedisk vana eller vana från mottagningsarbete. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet, flexibilitet och samarbetsförmåga.

Varmt välkommen att söka till en givande verksamhet med positiva och professionella arbetskamrater! 

Anställningsform Vakituinen
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/222
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Marianne Bergius, 070-082 45 78
Facklig företrädare
  • Vårförbundet, Magnus Hansson, 073-331 49 42
Publicerat 2017-01-11
Sista ansökningsdag 2017-01-25

Takaisin avoimiin työpaikkoihin