Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Regionhabilitering

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Regionhabiliteringen är en högspecialiserad verksamhet som vänder sig till barn och ungdomar upp till 18 år med medfödda och förvärvade neurologiska funktionsnedsättningar. Vi genomför komplexa och tvärprofessionella utredningar och behandlingsinsatser. Forskning och utveckling är en del av verksamheten. Arbetsplatsen ligger i fina omgivningar vid Bräcke på Hisingen. Se gärna vår hemsida: www.sahlgrenska.se/su/regionhabiliteringen

Välkommen till en trivsam arbetsplats, arbetskamrater i olika yrken och en möjlighet att utvecklas i din profession!

Om tjänsten

Arbetsuppgifterna innefattar i huvudsak utredningar av barn och ungdomar med medfödda funktionsnedsättningar eller förvärvade hjärnskador. Som specialpedagog/speciallärare ingår du som en del i ett tvärprofessionellt team. Teamet kan bestå av arbetsterapeut, dietist, fysioterapeut, habiliteringsassistent, kurator, logoped, läkare, psykolog, sjuksköterska och specialpedagog. Utredningsarbetet präglas av ett neuropsykologiskt och pedagogiskt synsätt. Arbetet innebär att du ska redovisa resultat både muntligt för familj, remittent och skola samt att dokumentera resultatet i skrift. Semestertjänst tillämpas.

Om dig

Du har specialpedagog-/speciallärarutbildning och lärarutbildning i grundskolans år 1-7 och 4-9. Meriterande är även erfarenhet av utredningsarbete i tvärprofessionella team och erfarenhet av habilitering eller liknande verksamhet för barn/ungdomar med funktionsnedsättningar. Meriterande är även utbildning i specialpedagogiskt utredningsarbete, läs- och skrivutveckling samt matematik. Vi värdesätter intresse för utvecklingsarbete inom vårt verksamhetsområde.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga och förmåga att arbeta i tvärprofessionella team. För att vara framgångsrik i detta arbete krävs förmåga att arbeta självständigt och kvalitetsmedvetet, samt förmåga att dokumentera utredningsresultat i skrift.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande under annonseringstiden, så vänta inte med din ansökan!

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Vakituinen
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 75 - 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/663
Kontakt
  • Enhetschef, Christina Fält, 070- 294 23 13
  • Specialpedagog, Maria Attfors Östlind, 031- 343 76 37
Facklig företrädare
  • Lärarförbundet, Maria Attfors Östlind, 031- 343 76 37
Publicerat 2018-01-24
Sista ansökningsdag 2018-02-14

Takaisin avoimiin työpaikkoihin