ÖVM Lerum, Vuxenpsykiatriska kliniken

Södra Älvsborgs Sjukhus, SÄS, är en av fyra sjukhusgrupper i Västra Götalandsregionen. SÄS är ett komplett akutsjukhus och bedriver länssjukvård inom, de för länssjukhus, vanligaste förekommande specialiteter. SÄS ansvarar även för barn- och ungdomsmedicinska och psykiatriska öppenvårdsmottagningar i kommunerna i Sjuhärad.

Vi är ett hälsofrämjande sjukhus med fokus på vård, behandling och arbetssätt som sätter patienternas behov i första rummet. Vi utvecklar våra verksamheter genom processtänkande och ett tvärprofessionellt samarbete.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Beskrivning
ÖVM Lerum betjänar i första hand upptagningsområdet Lerums kommun med ca 40 000 invånare.
Psykiatriska öppenvårdsmottagningen Lerum är en allmän psykiatrisk öppenvårdsmottagning där vi tar emot patienter med alla diagnoser inom det specialistpsykiatriska spektrat.
Mottagningen har ett brett behandlingsutbud och tillgång till t.ex. DBT och MBT via samarbete med andra mottagningar. Vi samarbetar med kommunens socialpsykiatri, primärvården i Lerum, heldygnsvården i Borås samt de övriga psykiatriska öppenvårdsmottagningarna i Mittenälvsborg och Sjuhärad, Södra Älvsborg.
Mottagningen är belägen centralt i Lerum med ett par minuters promenad från buss- och tågstation.

Arbetsuppgifter
Skötaren är en fast vårdkontakt för ett antal av mottagningens patienter. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att samordna, ge och följa upp behandlings- och omvårdnadsinsatser. Arbetstid måndag - fredag 08.00-16.45.

Kvalifikationer
Du som söker har mentalskötarutbildning, omvårdnadsprogrammet med inriktning mot psykiatri eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig och lång erfarenhet inom området. Arbetet kräver förmåga att agera självständigt och fatta beslut inom eget kompetensområde. Steg 1 utbildning i psykoterapi är meriterande. Körkort är ett krav då det förekommer hembesök och samverkan inom och utanför klinikorganisationen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då vårt tvärprofessionella arbete bland annat kräver god samarbetsförmåga, helhetssyn, flexibilitet, ett etiskt förhållningssätt och förmåga att hålla flera bollar i luften.

Övrigt
Vi värnar om allas trygghet och begär utdrag ur belastnings- och misstankeregistret på alla som erbjuds anställning hos oss.

Vi genomför urval och intervjuer löpande under ansökningstiden!

Anställningsform Vakituinen
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Lerum
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/1602
Kontakt
  • Rickard Svahn, vårdenhetschef , 033-616 37 08
  • Barbro Onsander, skötare, 033-616 37 23
Facklig företrädare
  • Majvor Claesson, Kommunal , 033-616 20 08
Publicerat 2018-02-26
Sista ansökningsdag 2018-03-18

Takaisin avoimiin työpaikkoihin